2777
2789
عنوان

واسه مهریه چتوری بگم

90 بازدید | 8 پست

واسه مهریه خب قراره ببخشم به جاش طلا رو بگیرم شوهرم میگه یک سوم شو باید بدی به من منم نمیخام بدم بهش چجوری بگم 

خودم بگم یا بابام بزارم بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی گفتیمهریه‌تو از شوهرت بگیری بدی به شوهرت؟!

میخاییم جدا شیم با هم کنار اومدیم من مهریه نگیرم به جاش طلا ها رو ور دارم خب الان پیام داده میگه یک سومش باید بدی به من از طلا ها 

نمیدونم چی بگم 

بزارم بابام بهش بگه یا خودم بگم نمیخام طلا رو بدم

میخاییم جدا شیم با هم کنار اومدیم من مهریه نگیرم به جاش طلا ها رو ور دارم خب الان پیام داده میگه یک ...

آهان

چه پررو ماشالله

میخواد مهریه نده از طلاها هم برای خودش برداره

اصلا راضی نشو

هم خودت بگو نه. هم پدرت بگند توافق اینه

اول طلاها را بده بعد تو مهریه رو ببخشی

آهانچه پررو ماشاللهمیخواد مهریه نده از طلاها هم برای خودش بردارهاصلا راضی نشوهم خودت بگو نه. هم پدرت ...

ار هنوز کولر گازی که بابام خریده میخاد پول بده بعد واسه کابینت ها میگه باید نمی‌دونم بهش پیام بدم خودم یا بابام میاد خودش حرف بزنع