2777
2789
من دهانه رحم داشتم، خیلی راحت با پای خودم اومدم خونه، بعدش هم دوبار باردار شدم بدون هیچ مشکلی

چ خوب 

من دکترم سونو کرد فرستاد سونو سه بعدی ک هنوز نرفتم 

شما دیواره رحم تون هم ضخیم شده بود؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب من دکترم سونو کرد فرستاد سونو سه بعدی ک هنوز نرفتم شما دیواره رحم تون هم ضخیم شده بود؟

من برا اولین بار بین پریودهام خونریزی داشتم رفتم دکتر معاینه کرد همون معاینه گفت دهانه رحم پولیپ داری که زخم هم شده چطور متوجه نشدی، گفتم چطور من اونجا رو میدیدم  بعد هم وقت عمل داد که خیلی اسون بود بدون بستری شدن در عرض چند ساعت اومدم خونه ، نمیدونم ضخیم شده بود یا نه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
من انجام دادم بیهوشت مکنن وهیچی نمی‌فهمی وقتی هم بهوش اومدی مرخص میشی عمل خیلی راحتیه بعد عمل هم اصل ...

خوبه پس بیهوشی بهتر از بی حسی هست 

من دکترم گفت مشکوکی به پلیپ وقتی سونو کرد گفت حدسم درست بوده و دیواره رحم ت ضخیم شده و کیست هم میبینم به شما هم اینا رو گفتند 

من برا اولین بار بین پریودهام خونریزی داشتم رفتم دکتر معاینه کرد همون معاینه گفت دهانه رحم پولیپ دار ...

من بین پریودی هام لکه های خیلی کم میبینم ولی پریودی خونریزی زیادی دارم 

من برا اولین بار بین پریودهام خونریزی داشتم رفتم دکتر معاینه کرد همون معاینه گفت دهانه رحم پولیپ دار ...

ممنونم عزیزم باعث شدی استرسم کم بشه 

خدا بهترین ها رو نصیبت کنه 

ممنونم عزیزم باعث شدی استرسم کم بشه خدا بهترین ها رو نصیبت کنه

ممنونم، نگران نباش انشالا به سلامتی عملت تموم میشه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم