یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وایسا الان باهاش تماس میگیرم و راز موفقیتشو میپرسم.👺
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
شانس خرکی که این دختر اورد هیچکس نیاورد بخدا قسم البته بگم کریس خپدش تو فقر بدنیا اومد و بزرگ شد اون دخترم گارسن بود ازش خوشش اومد گفت اینم بکشم بالا
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
آره ۹ ساله دادن زندگی میکنن کسی نتونسته این همه سال با رونالدو زندگی کنه مرد سختگیریه ،مادر سختگیر تراز خودش داره باید مغز فولادی داشته باشه باش زندگی کنه