2777
2789
ممنونم که دلگرمی دادی. عاشقمه اما خودم میترسم.‌الیته اونم میگه عحله نکنیم.

اگر عاشقته و تو هم عاشقشی پس مبارکه اصلا هم نترس  به حرف هیچ حسودی هم گوش نکن بعضیا مجردن حرص میخورن که چرا مارو نگرفتن بعضی هم شوهر بیخود دارن بعضی هم فقط کارشون ترویج افکار ۲۰۰۰ سال پیش هستن 

الهي خدا صبرت بده عزیزم

خیلی وحشتناک بود. این آقا بعد چند ماه از فوت همسرم که پیام داد من فقط نفرینش میکردم مبگفتم تو چرا زنده ای عشقم مرد. آرومم کرد همدمم شد. منم بهش دل بستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال. دوست دارم ولی میترسم تنهایی هم سخته. نمیدونم چبکار کنم😔

خدا رحمتش کنه 

کم کم  با خواهر یا مامانت مطرح کن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خیلی وحشتناک بود. این آقا بعد چند ماه از فوت همسرم که پیام داد من فقط نفرینش میکردم مبگفتم تو چرا زن ...

میترسم سو استفاده کنه ازت و رها کنه اون موقع آسیب جدی‌تری بهت وارد میشه فوت همسرت دو تا بچه بی پدر عشقی ک رهات کرده و دلی ک شکسته 

یه جورایی پسره هم‌حق داره خانواده اش ممکنه رضايت ندن خودش ممکنه نتونه مسئولیت دو تا بچه ک از خودش نیست و بزرگ شده امادن به عهده‌ بگیره 

شاید بعد یه مدت از هم دلزده شدین 

شاید دختر جوانی سر راهش بیاد و اون به شما ترجيح بده و شاید هزار شاید دیگ 

به نظرم‌با شروع این رابطه به خودت ظلم کردی

میترسم سو استفاده کنه ازت و رها کنه اون موقع آسیب جدی‌تری بهت وارد میشه فوت همسرت دو تا بچه بی پدر ع ...

راستش با حرفات کاملا موافقم. عاقلانه نظر دادی. اما زندگی قابل پیش بینی نیست و گاهی با منطق جلو نمیره. اونم منو دوست داره. اگر استفاده ای هم بشه دو طرفه ست. 

همون واژینیسموسهپس قصد دوباره باردار شدن داری؟ با دو تا بچه؟وضعش خوبه؟خسیس نیس؟

نه نیست. یه تیکه استخون یا گوشت اضافی جلو واژنشونه. باید عمل کنن اونم بازم شاید نتونن. پولدار. ولی زندگی معمولی داره. خب تا حالا برام خرج کرده . من قصد ندارم باردار بشم. اونم همش از بچه ش میگه. 😁

طفلی چیه ۴۰ سالشهببین چی به نفع خودته انجام بدهشاغلی؟

اره کارمندم عزیزم. همین امشب حرف زدیم بازم از ازدواج میگه

گفتم نمیشه میگه بسپار به من. برای بچه هات پدری میکنم😭آخ که چقدر از واژه پدر بدم میاد. بچه هام ندارن

اره کارمندم عزیزم. همین امشب حرف زدیم بازم از ازدواج میگه گفتم نمیشه میگه بسپار به من. برای بچه هات ...

چیه تخصصش؟

خب چرا ازدواج نکنی؟

تو همدم نمیخوای؟؟؟

حالا پدر خودشون که نه ولی کمکت میکنه

البته اگر اخلاقش باهات خوب بمونه

چون بچه پسر به مادر حساس میشه

سر اولین اختلاف بچه ها شاید از این آقا بدشون بیاد

یه چند بار امتحان کن ببین چجوریاس

چیه تخصصش؟خب چرا ازدواج نکنی؟تو همدم نمیخوای؟؟؟حالا پدر خودشون که نه ولی کمکت میکنهالبته اگر اخلاقش ...

همدم میخوام ولی خیلی میترسم. نکنه بچه هام آسیب ببینن. اولویتم بچه هامن