بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه قرص هست کلسی شور از داروخانه بگیر عالیه اصلأ دیگه بدن درد نمیفهمی
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
برو فیزیوتراپ ماهر نرمش میده برای عضلات احتمالا ضعف عضلات داری که همه جات درد داره منم درد دارم رفتم فیزیوتراپ نرمش داده لیزر گذاشت عضلاتی کخ گرفتع بود رو باز کرد
ببین عزیزم رماتیسم می تونه توی هیچ آزمایشی نشون داده نشه...نمی گم رماتیسم داری ولی اکثررر بدن دردها اگر از وزن زیاد و زیاد نشستن و عادت های مخرب نباشن، پخش باشن، گاهی باشن گاهی نه، روان تنی اند....استرس مطلقا نداشته باش، سردیجات مطلقا نخور و استخر برو یا یه وان بخر یا هرچی فقط بدنت و عضلاتت رها باشه....اگرم مشکل نداری ماساژ بگیر...توسط یه متخصص این بیشتر باز جنبه ی روانی داره خیلی کمتر جسمی