2777
2789
عنوان

استوری کلوز گذاشته ولی

72 بازدید | 10 پست

منو اد نکرده ک ببینم اون قسمت.

از اینجا فهمیدم که اون هاله ی قرمز استوری اومد دور  پروفایلش ولی وقتی زدم رو استوری اومد ک در دسترس نیست 

ینی کلوز بوده...

چیکار کنم بهش گفتم اگ گفت ن نزاشتم

کات کنم؟

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

اون باگ اینستاست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میشه فهمید که استوری گذاشتن ولی ما نمی تونیم ببینیم

نمیدونم یه هاله ی قرمز اومد دور پروفایلش بعد زدم روش گفت استوری در دسترس نیست ینی کلوز گذاشته فک کنم آجیم گفت

اگه شما جز کلوزهاش نباشیدکه هاله قرمز نمیاد . هیچی نمیاد انگار اصلا استوری نذاشته .اگه جز کلوزهاش با ...

خب یه هاله قرمز اومد دور پروفایلش وقتی زدم روش گفت در دسترس نیست .

واقعا؟

بله

چند وقت پیش واسه منم اینجوری شده بود

چند باز زدم رو استوری تا بالاخره باز شد

اگه کلوز بذاره نمیتونی هایلایتای پیجشو ببینی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بلهچند وقت پیش واسه منم اینجوری شده بودچند باز زدم رو استوری تا بالاخره باز شداگه کلوز بذاره نمیتونی ...

ینی اگ کلوز بزاره و من جزوش نباشم اونوقت هایلایت هاشم برام نمیاد