2777
2789

از شکم تا پایین با آب ولرم بشور استامینوفن هر چهار ساعت بده .. با تب سنج ببین تبش چند درجه اس

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دادم

اگه داری بذار زیر بغلش اگه هر درجه ای زد باید نیم درجه بیای روش دکتر پسرم ایمو گفت گفت دماسنج خونگی باید نیم درجه بیای روش

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

تبش ۳۸

ببین نشین بشورش قشنگ با آب ولرم یه تشت آب بذار وسط خونه بگو شوهرت آب بریزه توام قشنگ بشورش حوله بزن تو آب بذار رو پیشونیش یکی ام بذار رو شکمش تب خیلی خطرناک پاشو دس به کارشو اصلا سرسری نگیریا

واکسن مدرسه س

بزرگ باید حرفه ای باشی دیگه من فقط سه تا واکسن بچه زدم به حدی تب میکرد که نگو همینجوری تبشو پایین میاوردم هنور سختریناش  جلو جلو ها منتظرمه تازه شیش ماهگی زدم فک کردم شماام واکسن چند ماهگی باشه که زدی حالا که بزرگه راحت تره خب پاشویه کن با آب ولرم 

بزرگ باید حرفه ای باشی دیگه من فقط سه تا واکسن بچه زدم به حدی تب میکرد که نگو همینجوری تبشو پایین می ...

اره خب ارسین میره کلاس اول ولی ارین فعلا ۲ ماهشه اینم چند روز دیگه واکسن داره