یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین نشین بشورش قشنگ با آب ولرم یه تشت آب بذار وسط خونه بگو شوهرت آب بریزه توام قشنگ بشورش حوله بزن تو آب بذار رو پیشونیش یکی ام بذار رو شکمش تب خیلی خطرناک پاشو دس به کارشو اصلا سرسری نگیریا
لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
بزرگ باید حرفه ای باشی دیگه من فقط سه تا واکسن بچه زدم به حدی تب میکرد که نگو همینجوری تبشو پایین میاوردم هنور سختریناش جلو جلو ها منتظرمه تازه شیش ماهگی زدم فک کردم شماام واکسن چند ماهگی باشه که زدی حالا که بزرگه راحت تره خب پاشویه کن با آب ولرم
لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺