2777
2789

مثلا ختم ۱۰۰ ایه الکرسی تو یه روز تا کجاش بخونم تا آخر؟

اصلا نحوه ختمش برا حاجت چجوریه؟شما حاجت گرفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بعضا میگن تا وسطشهمیخام تا ۴۰ روز روزی ۱۰۰ بار بخونم اشکال نداره تا وسطش بخونم؟تا آخرش خیلی طولا ...

عزیزم آیت الکرسی از الله لا اله حی القیوم شروع میشع

تا هم فیها خالدون 

روزی ۱۰۰ تا خیلی زیاده همچین نذری نکن اسیر میشی

اونم ۴۰ روز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

سلام اسی جون ببخشید دیر پاسخ می دهم.زیارت اربعین بودم و...

من یه بار نذر 100تا آیه الکرسی انجام دادم به اینصورت که در روز هر چند تا که فرصت می شد می خواندم و عددش را پیش خودم ثبت می کردم و فردا از ادامه اون عدد می خواندم شاید 10یا 20روز طول کشید و تا هم فیها خالدون خواندم.الحمدلله حاجت هم گرفتم.

ولی بعد از برخی علما شنیدم که می گن آیت الکرسی است نه آیات الکرسی ، یعنی جمع نیست. آیه ، مفرد است ، وقتی تا هم فیها خالدون می خوانید میشه 3 آیه، جمع هست نه مفرد. بهتر همان است که تا و هوالعلی العظیم بخوانید که یک آیه باشد و مصداق آیه که مفرد است  در آیه الکرسی باشد.

شما بستگی به خودتان داره که وقتی نیت می کنید قصد تان 1آیه باشد یا 3آیه، و اینکه 100تا را در چند روز بخوانید یا یک روز   و اینکار را تا 40مرتبه بخواهید تکرار کنید یا نه، معمولاً نذرهایی سنگین که خستگی نفس میاره توصیه نشده.