2777
2789

البته آن تی گفت احتمالا دختره 😍واقعا واقعا از ته دلم میخواستم دختر شه گفته بودم هرچی میخوای بده فقط روزی و پر‌برکت باشه بتونیم یه پیشرفتی بکنیم که اونم حتما برکت دختر بیشتر بوده خدا صلاح دونسته قربونش برم😍

ما سه تا خواهریم و یدونه هم خواهر زاده دارم که اونم دختره امید مامانم به بچه من بود که حداقل پسر شه اطرافیان دست بردارن  از سرش 

حالا نمیدونم چیکار کنم اطرافیان بشینن سرجاشون نمیدونم چه جوابی بدم سر بچه خواهرم هزار تا حرف زدن 

که ارثیه مامان هرچی بیاره دخترم همونو میاره 

یا نمیدونم همه پسردار شدن جز شما یا این همه دختر تو یه خونه ؟😂😂

یا مثلا دختراشون حامله میشد بچه پسر بود نمی‌گفتن😂😂😂😂عجب گیری کردیم 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم همیشه حرف برای گفتن دارن 

مادرم چهارتا پسر ب دنیا آورده، میگفت ازبس دیگران گفتن وای تو چقدر بدبختی دختری نداری غمخوار نداری و فلان 

که دوباره تصمیم گرفت بچه دار بشه 

مهم رضایت خودت از زندگیته 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من دختر دارم ماشالله اینقدر شیرینه عاشقشیم 

اگه پسر میشد حتما تند تند می‌آوردم تا دختر بشه

ولی الآن که دختره میخوام بعد ۵سالگیش یکی دیگه بیارم‌هرچی بود کلا ۲تا بشن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

گور بابای حرف و فکر دیگران نی نیم و عشق است مبارکت باشه خدا رو شکر🥰

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

پا قدمش مبارک باشه انشاالله سالم و صالح باشه 💞💚

یه تبریک میگم به اون نی نی کوچولو که مامان آگاه و روشنفکری داره مامانی که ارزش و عشق به فرزندش رو محدود به جنسیت نکرده 👏

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲