2777
2789
عنوان

اونایی که از گوشی آیفون سر در میارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
وا خب چرا چسب و فلان باید بری اصلش بخری

یعنی از اون بوده؟

اخه قبلا هم اینجوری شده بود مشکلی پیش نیمد گوشی قبلیم

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یک سال پیش نو خریدم

اکتیو خریدید؟ یه موبایل فروش بهم گفت گوشی های اکتیو ممکنه نمایشگاهی باشند یعنی تو فروشگاه برای دیدن مشتری ها بودند واسه همین زودتر هلث باطری شون پایین میاد، منم خیلی استرس دارم.

اکتیو خریدید؟ یه موبایل فروش بهم گفت گوشی های اکتیو ممکنه نمایشگاهی باشند یعنی تو فروشگاه برای دیدن ...

واسه من مشکلی نداشت بعد استفاده از شارژر فیک خراب شد 

فکر نکنم اکتیو بوده باشه ،از جای معتبر بخر 

واسه من مشکلی نداشت بعد استفاده از شارژر فیک خراب شد فکر نکنم اکتیو بوده باشه ،از جای معتبر بخر

من چون ۱۵ پرو بدون ریجستر خریدم فقط اکتیو گیرم میومد یا دست دوم که اکتیو رو ترجیح دادم حداقل نو هست ولی سلامت باطری بعد از دو و ماه و نیم شد ۹۹