2777
2789
عنوان

کسی که خال برداشته

126 بازدید | 25 پست

اگه کسی جدیدا برداشته میدونه هزینش چقدر ؟ پیش آرایشگر اینا نه پیش پزشک متخصص خال گوشتی هم نه خال های ظریف 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش دستم نیست ولی اگه زیر هجده سالی نکن

براشون انجام نمی‌دن هیچ دکتری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

والا نمیدونم چجور میگن دونه ایی ۱۰۰

من سال ۴۰۱

کرج برداشتم

پیش متخصص پوست

جراحی البته کردش

نزدیک ۱ میلیون بهش پول دادم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

براشون انجام نمی‌دن هیچ دکتری

چرا گلم انجام میدن خواهر خودم یازده سالش بود براش انجام دادن کلا سه تا داشت الان شده سیزده چهارتا همش برگشته 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

چرا گلم انجام میدن خواهر خودم یازده سالش بود براش انجام دادن کلا سه تا داشت الان شده سیزده چهارتا هم ...

چ دکتر بی شعوری بوده این کارش جرم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
به رنگش ربط داره؟

نه عزیزم فقط گفتم که بدونی ولی فرقی نداره جای خوب و معتبر برو گلم

پیش آرایشگر هم برمیدارن مگه خالو؟ فهمیدی به منم بگو منم. خال ریز زیاد دارم میخوام بردارم

من خودم یه ۲ تا ریز مشکی روی صورتم دارم ، انگار بچه ها میگن دونه ی ۱۰۰ ولی خب بستگی داره خال های مثل من و شما با لیزر هم میسوزونن

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

چرا ؟

چون اونا کک و مک هستن(پیش متخصص رفتم واسه خواهرم اینارو میگفت)و جاهاشون تغییر می‌کنه و هجده سالگی تازه جاشون اوکی میشه 

خواهرم یازده سالش بود خالش و برداشت و همه چی رو رعایت کرد به موقع پماد میزد جلوی آفتاب نمی‌رفت و....خیلی چیزای دیگه کلا سه تا خال کمرنگ داشت پیش یه دکتر بعد از یک ماه همشون برگشتن پررنگ تر از قبل و سیزده چهارده تا شدن

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️