2777
2789
عنوان

ریشه حسادت به زنان متاهل و بچه‌دار

264 بازدید | 15 پست

ریشه‌ی حسادت به زنان متأهل و دارای فرزند...

چرا بعضی زنانی که موفق به ازدواج نشدند، ازدواج و بچه‌دار شدن را مسخره می‌کنند و در فضای واقعی و مجازی دائم نظرات منفی درباره‌ی ازدواج و بچه‌دار شدن می‌دهند؟

چطور می‌توان با این افراد مقابله کرد؟

چطور می‌توان این افراد را درمان کرد؟

شما با چنین کسانی برخورد داشید؟

هر کس سرنوشتی داره اگه قبولش کنیم و کنار بیایم این حسادت ها کنار گذاشته میشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از متاهلام متوهمن فکر میکنن مجردا بهشون حسودی میکنن 

ریششو دیگه خودت میدونی چرا برا چیزی که میدونی تایپک میزنی 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ریشه حسادت زنان متاهل و خانه دار رو به زنان مجرد و شاغل هم باید پیدا کنیم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

با همچین کسایی برخورد نداشتم اما متاهلینی دیدم که خودشون حسودن بعد به طرفی که حسادت نداره میگه حسود اونام گذاشته شدن کنار

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

کسی که از کارش و انتخابش مطمعن باشه حسادتهای بقیه براش مهم نیست ولی من واقعا درک نمیکنم چرا انقدر خانم های متاهل فکر میکنن مجردها حسودی میکنن؟

ازدواج یک انتخابه  ازدواج نکردن هم همینطور و از اون طرف هم بقیه باید به انتخابهای هم احترام بذارن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

این تمسخر و نظرات منفی لزوما از حسادت و موفق نشدن نمیاد

متأسفانه چه تو خانومای مجرد چه متاهل هستن کسایی که کلا درکی از ادب و احترام به عقاید مخالف خودشون ندارن

درمانش هم فرهنگسازیه دیگه 

سعی کنیم با احترام گفت و گو کنیم

بلکه خجالت بکشن

شاید شما اینجور فکر می‌کنید

ازون طرف متاهل ممکنه به راحت تر بودن مجرد حسادت کنه شاغل به خانه دار یا بالعکس 

بچه دار به بدون بچه یا بالعکس

مهاجرت کرده به کسی که تو وطنشه  یا بالعکس

موضوع تاپیک عجیبه کمی

بستگی داره به ذات 

یکی هست هم متاهله هم بچه داره هم خوشبخته هم شاغله باز حسوده خیلی زیاد حسوده 

یه دختر هیچکدومو نداره ولی حسود نیست 

حسادت به ذات آدماس ( بعضیا حسادت تو خونِشونه ) 

کلا توهم چیز بدیه . اینکه هرکسی فک کنه بقیه حتمااااا ب چیزی ک این داره حسودی میکنن . حالا مجرد بودن ، متاهل بودن ، شاغل بودن ، خونه دار بودن و ... .

بابا ملت از چیزی ک هستن راضین لابد ، ک دارن همون مسیرو ادامه میدن . راضی هم نباشن بازم سرشون ب کار خودشونه .

اینکه یکی فک کنه بقیه بهش حسادت میکنن بخاطر توهمه فقط.

حتی اگر واقعا حسادتی هم رخ بده بخاطر بهتر بودن اون شخص نیست . ادمی ک ذاتا حسود باشه کلا ب کوچکترین چیزی ممکنه حسودی کنه . لزوما ب این معنی نیست ک طرف خیلی شرایط ایده الی داشته ک اون ادم حسود بهش حسودی کرده .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

کلا توهم چیز بدیه . اینکه هرکسی فک کنه بقیه حتمااااا ب چیزی ک این داره حسودی میکنن . حالا مجرد بودن ...

من از توهم حرف نمیزنم واقعا هستند زنانی که سن ازدواجشون گذشته و به دلایل خودخواسته یا به اجبار نتونسته ازدواج کنند و مرتب دارند به زنان متاهل و بچه دار را سرزنش میکنند، حاملگی و بچه‌داری را طوری جلوه میدن که انگار گناه بزرگیه، تو شبکه‌های مجازی پر از این جور زنا، مخالف سرسخت بچه‌داری هستند بعضی‌هاشون ضد مرد شدند، من از اینا حرف میزنم