کلی ازمایشم دادما بابت مشکلاتم داروام مصرف کردم ولی چ فایده هم شکمو باشی هم استعداد چاقی داشته باشی
اونموقع که قد میکشیدم هیچ چاق نمیشدم تحرکمم خب تو بچگی بیشتر بود دوچرخه بازی تو کوچه و اینا
بعد دبیرستان کم کم چاق شدم باشگاه رفتن و چربی سوزی رو شروع کردم خیلی اضافه وزن نداشتم ولی دلم میخواس لاغرتر بشم تازه یادمه خیلی شبا غذای سنگین مامانم نمیذاشت بخورم ولی از بعد دانشگاه و افسردگی و کرونا که هیچ دارو اعصاب و پرخوری عصبی و هیچ تا ۸۰ بالا رفتم و استپ وزنی بعدشم ازدواج کردم اومدم شمال به ارامش برسم یکم کسی ام نبود کنترلم کنه هیچ ۲۰ کیلو دیگه اضاف ۱۰۰ زدم بالا کمردرد پادرد فلان یذره کار نمیتونم بکنم راه رفتن حتی ببخشی دسشویی رفتنم برام سخت شده تنهام خودکنترلی ندارم نمیتونم نخورم میخورم غذا هله هوله همچی وای خدا دکتر تغذیه ام رفتم هیچ که هیچ باشگاهم راه نمیتونم برم یه جارو میزنم کمردرد امونم میبره وای بحال باشگاه اومدم یکم از زندگیم لذت ببرم چاقیم از دماغم دراورد غذای بیرون خونه شب نصف شب وای خدا حالم بهم میخوره دلم میخواد پایین 60 بشم نفس بکشم اسلیو ن پولش دارم ن حوصلش میترسم بعدش باز بخورم شوهرمم غر میزنه شکمت بزرگه گنده ای ای خداااا قدم ۱۷۰ بچمم که هنو نشده بشه میترکم هرچن جا ندارم دیگه