2777
2789
عنوان

وای خدا خستم از چاقی پرخوری

89 بازدید | 7 پست

کلی ازمایشم دادما بابت مشکلاتم داروام مصرف کردم ولی چ فایده هم شکمو باشی هم استعداد چاقی داشته باشی 

اونموقع که قد میکشیدم هیچ چاق نمیشدم تحرکمم خب تو بچگی بیشتر بود دوچرخه بازی تو کوچه و اینا

بعد دبیرستان کم کم چاق شدم باشگاه رفتن و چربی سوزی رو شروع کردم خیلی اضافه وزن نداشتم ولی دلم میخواس لاغرتر بشم تازه یادمه خیلی شبا غذای سنگین مامانم نمیذاشت بخورم ولی از بعد دانشگاه و افسردگی و کرونا که هیچ دارو اعصاب و پرخوری عصبی و هیچ تا ۸۰ بالا رفتم و استپ وزنی بعدشم ازدواج کردم اومدم شمال به ارامش برسم یکم کسی ام نبود کنترلم کنه هیچ ۲۰ کیلو دیگه اضاف ۱۰۰ زدم بالا کمردرد پادرد فلان یذره کار نمیتونم بکنم راه رفتن حتی ببخشی دسشویی رفتنم برام سخت شده تنهام خودکنترلی ندارم نمیتونم نخورم میخورم غذا هله هوله همچی وای خدا دکتر تغذیه ام رفتم هیچ که هیچ باشگاهم راه نمیتونم برم یه جارو میزنم کمردرد امونم میبره وای بحال باشگاه اومدم یکم از زندگیم لذت ببرم چاقیم از دماغم دراورد غذای بیرون خونه شب نصف شب وای خدا حالم بهم میخوره دلم میخواد پایین 60 بشم نفس بکشم اسلیو ن پولش دارم ن حوصلش میترسم بعدش باز بخورم شوهرمم غر میزنه شکمت بزرگه گنده ای ای خداااا قدم ۱۷۰ بچمم که هنو نشده بشه میترکم هرچن جا ندارم دیگه

با دکترت مشورت کن اگه اوکی بودی فستینگ ۱۶ ساعته بگیر 

تو سه چهار ماه تاثیرشو میبینی

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باز هم خدا رو شکر کن بیماری نداری. من سرطان تیروئید گرفتم عمل کردم بعدش باید تا آخر عمرم قرص بخورم. با اینحال که خیلی مواظبم چیز بد نخورم حس میکنم پف کردم تپل شدم خسته ام بی حالم. الان نزدیک پریود هستم احساس سنگینی شدید میکنم ولی هیچگونه لاغر نمیشم

ببین برو رژیم اصولی بهت دکتر بده که هم بدنت آسیب نبینه هم نه خیلی گرسنه میمونی

بچه ها کد تخفیف اسنپ فود دارید بهم بدید پولم کمه برای شام چیزی برای خودمو دخترم سفارش بدم شوهرم شیفته نمیاد خیلی دلمون گرفته حداقل یکم شاد بشیم 🥺 

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

واسه اینکه دست از پرخوری بر دارای باید یخچالتو از هله هوله و مواد ناسلامتی خالی کنی وقتی این کارو کن ...

یخچال چیز خاصی نی ینی میخرم درجا همه رو میخورم به یخچال نمیرسه😂