2777
2789

بیاین دردو دل کنیم ، حالا منو ببینی صب تا شبم بیرونم و دنبال بدو بدو آدمم زیاد میبینم قیافم خوبه از نظر مالیم اونقد نابود نیستم ولی جدی چرا آدم خوب سمت من نمیاد

زمانش نرسیده

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن چیز که قسمتت باشد از کنارت نمیگذرد

فقط صبر داشته باش عزیزم بالاخره میاد آدم زندگیت

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

جامعه بد شده خانم

فکر نکنید فقط شما دخترا اینجوری هستین

بعد از فوت مادرم تمرکزم روی شغل و زندگیم بود

منتها هر کی میومد زندگیم یا قصدش خوش گذرانی بود یا پول

آدم ازدواجی کم شده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

جامعه بد شده خانمفکر نکنید فقط شما دخترا اینجوری هستینبعد از فوت مادرم تمرکزم روی شغل و زندگیم بودمن ...

الان مشکل اینه هر مردی ک یذره اخلاقی و مالی اوکیه میگه رابطه میخواد واقعا من نمی‌فهمم چرا 

نمیدونم دیگه بیست‌و خورده ای سن دارم

خب منم ۲۶ ام همینم

چیزی نیست که

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

الان مشکل اینه هر مردی ک یذره اخلاقی و مالی اوکیه میگه رابطه میخواد واقعا من نمی‌فهمم چرا

توی دوستای کوقتی خودم طرف با ۱۰ تا دختر همزمان دوستع

بهشون میگم من ازدواجیم میگن تو خیلی دیونه ای کی زن میگیره آخه

من رو مادرم بزرگ کرده نمیتونم بی شرف باشم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ببخشید شما پزشک هستین؟

بله

بله

من برای انتخاب رشته دارم میپرسم،این درسته که دندونپزشکی از نظر راحتی و درآمد از خیلی تخصص های پزشکی مثل داخلی بهتره؟منظورم درآمد حدود۱۵۰ تومن ماهانه هست،میدونم بستگی داره و نمیشه چیز مشخصی برای درآمد تعیین کرد ولی از یک پزشک و یک دندانپزشک پرسیدم اینجور بهم گفتن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱