بیاین دردو دل کنیم ، حالا منو ببینی صب تا شبم بیرونم و دنبال بدو بدو آدمم زیاد میبینم قیافم خوبه از نظر مالیم اونقد نابود نیستم ولی جدی چرا آدم خوب سمت من نمیاد
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منتها هر کی میومد زندگیم یا قصدش خوش گذرانی بود یا پول
آدم ازدواجی کم شده
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
الان مشکل اینه هر مردی ک یذره اخلاقی و مالی اوکیه میگه رابطه میخواد واقعا من نمیفهمم چرا
توی دوستای کوقتی خودم طرف با ۱۰ تا دختر همزمان دوستع
بهشون میگم من ازدواجیم میگن تو خیلی دیونه ای کی زن میگیره آخه
من رو مادرم بزرگ کرده نمیتونم بی شرف باشم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
من برای انتخاب رشته دارم میپرسم،این درسته که دندونپزشکی از نظر راحتی و درآمد از خیلی تخصص های پزشکی مثل داخلی بهتره؟منظورم درآمد حدود۱۵۰ تومن ماهانه هست،میدونم بستگی داره و نمیشه چیز مشخصی برای درآمد تعیین کرد ولی از یک پزشک و یک دندانپزشک پرسیدم اینجور بهم گفتن