2777
2789

(با اشاره غیر مستقیم به جورجی و رونالدو🤣🤣)

حس بدی بهتون منتقل نمیکنه؟🤣😭فقط من اینطورم؟

حالا اون ۲ تا بنده خدا رو نمیگم کلا این رو مخمه حس میکنم تا ابد قراره زندگیتو مدیون یکی بدونی 

و یکی تا آخر عمر قراره تو سری بزنه بهت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برعکس بودیم با شوهرم 

من پولدار 

اون فقیر نه فقیرها معمولی رو به پایین 

برا ما مشکلی پیش نیومد اصلا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مگه شما زنا نمی‌ گین پسر باید دختر رو خوشبخت کنه وظیفشع

پس مشکلی نیست عذاب وجدانی نداره

ایشالا زوج ها خوشبخت باشن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

و یکی تا آخر عمر قراره تو سری بزنه بهت

نه بابا گاهی اونی که پایین تره دست پیش رو میگیره که پس نیفته 

انقد از ترس اینکه مبادا تحقیر بشه خودش طرق مقابل و خانوادش رو تحقیر رو اذیت میکنه که یه فامیل از هم می پاشه 

دیدم که میگم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺