2777
2789

داداشم مادرمو برده بود دکتر و بعد از شام برمیگشتن و اصولا داداشم میره خونه خودش طبقه پایین

خواهرم و بچه هاش شب مهمونمون بودن 

و من برای داداش و زنداداشم غذا درست نکرده بودم

الان داشتیم سفره مینداختیم اومد بالا

من واقعا غذا اندازه میپزم و سهم پدرم ک شب دیر میاد و مادرمو گذاشتم 

ولی این یهویی اومد کلا همه چی بهم ریخت

کاری ندارم ولی دفعه اولش نیست!

هربار یهویی میاد بالا خونمون برا شام

یماه پیش هم همینکارو کرد ! من فقط برا من و پدر و مادرم غذا درست کردم یهو اومددد خودمون واقعا کم خوردیم. اینم از امشبش!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیب نداذه عزیزم مهمان حبیب خداست زیاد سخت نگیر شابد دلش گرفته بوده خواسته بیاد با شما شام بخوره . ولی کاش خودش شام میپخت میومد باهاتون میخورد

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

عزیزم اون غریبه نیست وقتی تجربه اش را داری همیشه اندازه یک نفر بیشتر درست کن

اگه خورده نشد برای وعده بعدت

یه روز خودت هم زن داداش میشی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
چقدر چشم تنگی تو نوشتی یک ماه پیشم این کارو کردیه روز غذا کم بخورمن خودم سرزده هیچ جا نمیرم نمیگم در ...

من چشم تنگم چون متنفرم همش یهو میاد بالا . چهار ماهه نرفتیم شامی نهاری خونشون . این هربار بدون اطلاع میاد غذامونو کوفتمون میکنه

چ ربطی دارع! کسی هربار اینکارو بکنه درسته؟ باید خبر بده

خیلی هم ربط داره،داری میگه ماه پیش اینکارو کرد،هر دفه هردفه هم نبوده،

یعنی شما اندازه ی یه کفگیر از غذاتون هیچوقت اضاف نمیاد؟

بخیل نباش

خدایی مادر من همیشه غذا که درست میکنه بیشتر درست میکنه اگه مهمون اومد زشت نشه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چ ربطی دارع! کسی هربار اینکارو بکنه درسته؟ باید خبر بده

تو باید حواستو جمع کنی چون طبقه پایینتون هستن بیان بالا بیشتر بزاری . حالا یکم بیشتر بزاری چت میشه؟ شاید اصلا یکی خواست دو بشقاب بخوره . 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧