shirintarazangabin مدیر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1341 عنوان شما هم امروز دلتون میخواست گریه کنید | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست حس می کنم روح و روانم امروز ضعیف شده و دلم میخواست گریه کنم 1404/05/21 | 20:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tenisor عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 10517 دلم خون میشه اینجوری میگی ببخشید عزیزم ولی خیلی سخته حس ندیدنش تا آخر عمر دیوونم میکنه فقط امیدوارم خدا زیاد بین مون فاصله نندازه
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 6852 ازدیشبه فقط گریه میکنم حالم گرفتس یه حس پشیمونی یه حس عجیبی دارم کاش این حسا تموم شن کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 81175 ایشالا ک قبول باشه 🥰 ممنونم یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1341 ببخشید عزیزم ولی خیلی سخته حس ندیدنش تا آخر عمر دیوونم میکنه فقط امیدوارم خدا زیاد بین مون فاصله نند ... ای داد بیداد این حرفارو که میزنی کاملا قبول دارم اصلا قابل تحمل نیست غم از دست دادن عزیزنمی دونم چی بگم اروم بگیری که می دونم اروم نمیشی
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1341 ازدیشبه فقط گریه میکنم حالم گرفتس یه حس پشیمونی یه حس عجیبی دارم کاش این حسا تموم شن دقیقااااااااااااااااااااامنم حس پشیمونی دارم!!!
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 6852 دقیقااااااااااااااااااااامنم حس پشیمونی دارم!!! پشیمون شدم ازاینکه همچین زندگیو انتخاب کردم از یه طرفم میگم خدایا بچم مهمترازخودمه دارم سعی میکنم باخودم کناربیام همش عکسای همسرمو نگاه میکنم چراتنهام گذاشت عاقبتم این بشه کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
tenisor عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 10517 ای داد بیداد این حرفارو که میزنی کاملا قبول دارم اصلا قابل تحمل نیست غم از دست دادن عزیزنمی دونم چی ... فقط مردن و دوباره دیدنش بهم آرامش میده دیگه هیچی برام رنگ و رو نداره حس نداره میدونم تا آخر عمر همینه ممنون از همدردیتون
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1341 پشیمون شدم ازاینکه همچین زندگیو انتخاب کردم از یه طرفم میگم خدایا بچم مهمترازخودمه دارم سعی میکنم با ... وای چقدر مشابه دقیقا نمی دونم چیکار کنم چه افکارایی تو سرمهمتولد چه ماهی هستی (ببخشید بی ربط میپرسم )
lyحاجیai عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1437 کردم. خیلی ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭A𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ 🕸█ █ █ █
11338800 عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 3794 من الانم دارم گریه میکنم میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 6852 وای چقدر مشابه دقیقا نمی دونم چیکار کنم چه افکارایی تو سرمهمتولد چه ماهی هستی (ببخشید بی ربط میپرسم ... دقیقا منم اصلن نمیدونم چیکارمیکنم چ فکرایی تو سرمه حس گنگی دارم متولد ابانم قشنگم کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 23215 من تو تخمک گذاری اینقدر گریه کردم که هلاک شدم نمیدونم چرا تو تخمک گذاری بهم میریزم
اسکرانچی_پلاس عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 826 دلممیخواست جیغ بکشم ،همکارمزیاد بود هماعصابمخورد بود،یه همکار خرفت هم دارمکحرف مفت زیاد میزنه رو اعصابم بود
shirintarazangabin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1341 دقیقا منم اصلن نمیدونم چیکارمیکنم چ فکرایی تو سرمه حس گنگی دارم متولد ابانم قشنگم واو متولد اسفندم عنصر مون آبه و جفتمون مشغول و درگیر یک مشکل هستیم حس می کنم امسال هر اتفاقی برای زندگیمون بیوفته سرنوشت سازه