ainaa مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 716 عنوان گپ قدیمی تلگرام میخرم لطفا بیاین 31 بازدید | 6 پست بجون مادرم ن کلاهبردارمن دروغگویی چیزیهیچ کاری هم با گپتون نمیکنم فقط چون گپ قدیمی احتمال ریپورتی کمتری داره واسه کسب و کار میخامهرکی داشت بگه ثواب داره فقط تاریخچه پاک نکنین معلوم باشه قدیمیهاینم آیدی تلگرامم@somiw_afهرکی داشت بیاد 1404/05/21 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ainaa مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 716 اگر اون بیزینیس مشکل نداشته باشه چرا باید ریپورت بشه؟ نمیدونمدیگ عزیز منم میفروشم میرع
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 7582 نمیدونمدیگ عزیز منم میفروشم میرع خب من می دونم. بعدا مشکل قانونی پیش میاد برای اون فردی که به شما فروخته. چون شماره ها ثبت شده. شما برات مشکلی نیست و واسطه هستید.
ainaa مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 716 خب من می دونم. بعدا مشکل قانونی پیش میاد برای اون فردی که به شما فروخته. چون شماره ها ثبت شده. شما ب ... چی میگم گلم کدوم شماره مالکیت و انتقال ک میدی گپ برا کس دیگ ای میشه این حرفا چیه میزنید خدایی من بالای صدتا گپ فروختم
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 7582 چی میگم گلم کدوم شماره مالکیت و انتقال ک میدی گپ برا کس دیگ ای میشه این حرفا چیه میزنید خدایی من بال ... اگر پس فردا از اطلاعات اون گروه استفاده ی نادرست شد. اخاذی بکنند یا چیزی چی؟ اگر برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده کنند چی؟ اگر اطلاعات نمی خواست استفاده بشه برای چی باید تاریخچه ی چت قابل دیدن باشه؟
ainaa مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 716 اگر پس فردا از اطلاعات اون گروه استفاده ی نادرست شد. اخاذی بکنند یا چیزی چی؟ اگر برای تعلیم هوش مصنو ... عزیزم لطفا مدیون نشو بزن اینترنت علت خرید گپ های قدیمی میفهمی