2777
2789
عنوان

دوباره هوای گرم خونمون.....

150 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من نوزاد ۵ ماهه دارم خونمونم تا گرم میشه از راه آبهای سینک و حمام پشه میاد هرچی با درپوش میپوشونم فایده نداره مایع های پشه کش میریزم فقط برای چند روزه دوباره میان.اگر از دستگاه ویپ استفاده کنم برای نی نیم ضرر داره؟راهکار بدید

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی حمام میکنید یه سنگ بزرگ روی راه آب حمام بزار تا حمام بعدی درش نیار یه بشقاب یا هر چیز دیگه هم بعد از هر شست وشو روی سینک

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خب وقتی حمام میکنید یه سنگ بزرگ روی راه آب حمام بزار تا حمام بعدی درش نیار یه بشقاب یا هر چیز دیگه ه ...

همینکارو میکنم.سینکم رو بعد هر بار شستشو کیپ میکنم و میبندم.ویپ ضرر داره برای کودکم یا در طول روز تو خونه بذارم؟

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪
خب وقتی حمام میکنید یه سنگ بزرگ روی راه آب حمام بزار تا حمام بعدی درش نیار یه بشقاب یا هر چیز دیگه ه ...

اینجوری حل نمیشه چون خیلی ریزن...تا درپوش برداری و بزاری چندتا میان...من تو یکی از خونه مستاجری ها این مشکل با دیتشویی داشتم...خیلی بده

خونتون چند واحده است؟ مشکل از لوله کشیه؟ اگه مستاجری وایتکس و جرمگیر بریز

تک واحده.نوسازم هست خیر سرش.۵ ساله اس.

همش میریزم وایتکس اما ۲ روز خبرب نیست و دوباره میان

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪
تک واحده.نوسازم هست خیر سرش.۵ ساله اس. همش میریزم وایتکس اما ۲ روز خبرب نیست و دوباره میان

مشکل لوله کشی...اگه خونه ماله خودتون...یه لوله کش بیار...آشپزخونه بجا دیدم این مشکل داشت درست کردن...حموم و اینارو نمیدونم...بعد بو هم میده؟

ما اونا بو هم میداد تابستون ها

مشکل لوله کشی...اگه خونه ماله خودتون...یه لوله کش بیار...آشپزخونه بجا دیدم این مشکل داشت درست کردن.. ...

نه اصلا بو نمیده.مرسی از راهنمایی هات دوستم.

راستی از دستگاه ویپ استفاده کنم ضرر داره برا نی نی

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪
نه اصلا بو نمیده.مرسی از راهنمایی هات دوستم. راستی از دستگاه ویپ استفاده کنم ضرر داره برا نی نی

تابحال استفاده نکردم...از بهداشت یا دکتری که پیشش میری بپرس این چیزا رو دبگه بلدن

همینکارو میکنم.سینکم رو بعد هر بار شستشو کیپ میکنم و میبندم.ویپ ضرر داره برای کودکم یا در طول روز تو ...

دستگاه پشه کش رو میگی؟ نمیدونم عزیزم

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی