2777
2789
عنوان

تئوری برای سریال شغال

990 بازدید | 8 پست

اول اونجا تو ماشین اون پسر تتو داره گفت که اگه بره شکایت کنه سر همه مون میره بالای دار یعنی همه شون تجاوز کردن وگرنه حکم همه شون اعدام نمیشد 

بعد اگه مثل سریال فاطماگل باشه بعدا معلوم میشه کامیار فقط دختره رو گرفته ولی بعدش ولش کرده ولی تون یکی پسرا گرفتنش این احتمال خیلی زیاده چون تو یکی از فلش بک ها اونجا که آوا داشت در و سعی میکرد باز کنه انگار قبل تجاوز بود و آوت داشت فرار میکرد کامیار هم پشت وایساده بود اون یارو سامیار جلو وایساده بود و قیافه ترسناکی هم داشت فرداش هم که داشت با عرشیا حرف می‌زد کلی ترسیده بود 

اگه اینطور باشه کامیار و آوا ازدواج میکنن به نظرم به زور بابا کامیار و آزاد 

از طرفی اسم بازیگر نقش سیاوش تو تیتراژ سریال نیست خود بازیگر هم هیچ پستی از سریال نزاشته انگار به مشکل برخورد و احتمالا زود از سریال خارج شده 

پس این یعنی نقشش رو منفی میکنن مثلا حرف مامان آوا درست دربیاد و بعد فهمیدن ماجرا آوا رو ول کنه 

شاید اینجوری هم میشه که آوا به ازدواج با کامیار راضی میشه 

اما حس میکنم اصلا سریال عاشقانه ای نیست و می‌خواد درد زن ها رو تو جامعه بیان کنه

اگر کامیار و آوا ازدواج کنن

چرتتتت میشهه 

مگ میشه به یکی که چ. جسمی. چ. روحی بهت تجاوز کرده، عاشق بشی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کامیار و آوا ازدواج کننچرتتتت میشهه مگ میشه به یکی که چ. جسمی. چ. روحی بهت تجاوز کرده، عاشق بشی ...

نه عاشق که نمیشن گفتم با اجبار ازدواج کنن

حس میکنم آزاد آوا رو مجبور به ازدواج میکنه (همون کارکتر کامبیز دیرباز)

ربطی به تئوری سریال نداره ولیبه نظرم تجاوز موضوع خوبی تو سال ۴۰۴ نیست شاید ده سال پیش خوب بود، این س ...

نه اتفاقا موضوع سریال بر پایه تجاوز نیست ، بر پایه کارهایی که یک زن بعد تجاوز باید انجام بده ، بره کلانتری بعد پزشک قانونی بعد پیش دکتر زنان بره واکسن بزنه که یک موقع مریض یا حامله نشه 

نه اتفاقا موضوع سریال بر پایه تجاوز نیست ، بر پایه کارهایی که یک زن بعد تجاوز باید انجام بده ، بره ک ...

نه منظورم اینه که الآن اتفاقا جامعه ی ما خیلی بیشتر از این چیزا رو می دونه چه بسا حتی دیگه تجاوز مسئله آزار دهنده ای هم نیست( از منظر تابو بودن نه حالا مشکلات روانی و ...)که شکایت کردنش و ... سخت باشه ، اون زمان که فاطماگل رو می داد برای یه عده ای قابل فهم بود 

الآن ما تاسیانم دیدم که دختره با دوستش مسافرتم میره و...

نمی دونم چه جوری بگم منظورمو، انگار یک ماجرا دست چندم و قدیمیه برای جامعه امروزمون که نه تنها هیچ دردی رو دوا نمی کنه بلکه تو بطن این جامعه هم اتفاقات خیلی عجیب تری می افته 

انگار نویسنده ها از یک دنیای دیرتر اومدن فقط خواستن یه سریالی بسازن

ممکن هم هست که بقیه تجاوز نکرده باشن و فقط کار کامیار باشه یا کامیار و سامی .

چون جای چنگ های دختره روی بدن کامیار بود اگر مثل فاطما گل هم باشه دیگه فقط باید روی دستهاش بود نه روی کمرش .

و اون پسره هم ترسیده چون بلاخره اونجا حاضر بوده و دیده و کاری نکرده فکر میکنه اعدامش میکنن.

ممکن هم هست که بقیه تجاوز نکرده باشن و فقط کار کامیار باشه یا کامیار و سامی .چون جای چنگ های دختره ر ...

اصلا خیلی پیچیده اس ، حس میکنم همه چیز و برای رد گم کنی نشونمون میدن