2777
2789
عنوان

واقعا چرا اينكارو ميكنيد

605 بازدید | 17 پست

اين جريان قفل كردن تاپيك رو ميگم! اونم نه موضوع جنجالي

مثلا الان يكي پرسيده كسي با حذف شكر، شكمش رو آب كرده؟ اومدم بنويسم ديدم فرت قفل كرده! ظرف ٥ ثانيه! دقيقا حس كسي رو پيدا ميكني كه طرف ميگه به به سلام بفرماييد داخل! تا ميايي بفرمايي داخل خونه، زارت درو تو صورتت ميبنده ميره چراغارو هم خاموش ميكنه ميخوابه! 😂😂😂😂

فقط بگو دقيقا چرا؟ 

اتفاقا منم میخاستم تجربمو بگم ک دیدم قفل کرده.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین بعضی وقتا میگم برم جوابشونو تو تاپیک قبلیشون بدم ولی میگم ارزش نداره😂

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

😂😂

حالا این که گفتی قفل کردن نداشته

ولی بعضی موضوعات ممکنه بحث برانگیز باشن و فضای سایت ظرفیت شو نداره  گیس و گیس کشی میشه ، استارترا ترجیحشون قفل کردن هست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

افرین بعضی وقتا میگم برم جوابشونو تو تاپیک قبلیشون بدم ولی میگم ارزش نداره😂

حالا منِ خر رفتم ديدم همه رو قفل كرده بلا خانم

ميخواستم از درياي دانش و تجربه ام بهش هديه بدم به زور كه نشد

حالا منِ خر رفتم ديدم همه رو قفل كرده بلا خانمميخواستم از درياي دانش و تجربه ام بهش هديه بدم به زور ...

دانش زوری😂🤧 ولشون کن اینا باید تا ابد و ده در جهل مرکب بمانن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم میخواستم تجربه ام رو بگم قفل کرده بود

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خلاصه كه حذف شكر فايده نداره! همه بدونيد! من ٦ ماه يك گرم هم شكر مصرف نكردم! شكر و شيريني و شكلات و همه چيز رو حذف كردم! نه روي وزن نه روي پوست روي هيچي تاثيري نديدم و واقعا ٦ ماه زمان كمي نيست