2777
2789

خانمها من یه هفته هست انتقال دادم و علائم بارداری دارم و سر سینه‌ام ورم کرده و دردناک شده پشتم و پاهام درد میکنه گاهی داخل تخمدانهای چپ و راستم یه تیر خفیف میکشه سر کنجکاوی رفتم بتا دادم روی

عدد ۱.۱۳  بود به نظرتون یه هفته دیگه میره بالا موعدمه ؟ و میشه دقیق روز دوهفته انتقالم ؟؟

از بتا سر درمیارین

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زود آزمایش دادید یک هفته دیگه صبر کن

به نظرت این عدد واسه یه هفته قبل از موعد خیلی کم نیست.؟ 

میدونم زود بوده ولی انتظار داشتم حداقل رو ۱۰ بود نه ۱.۱۳

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

انتقال تقریبا سه روز طول میکشه لانه گزینی کنه.اللن خیلی زوده.حالتو تا مغز و استخوان درک میکنم

تازه جنینم بلاستوسیت بوده ۳ تا حداقل باید لانه میکردن تو این یه هفته !!!! عدد یکم بالاتر بود 

به نظرت این عدد واسه یه هفته قبل از موعد خیلی کم نیست.؟ میدونم زود بوده ولی انتظار داشتم حداقل رو ۱۰ ...

راستش نمی‌دونم فقط می‌دونم معمولا دو هفته بعد آزمایش میدن 

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲

عزیزم اشتباه کردی الان ازمایش دادی دکتر یچیز میدونه میگه ۱۴ روز بعد منم انتقال دادم بی بی چک نزدم ازمایش هم روز ۱۴ رفتم زود رفتن چیزی جز استرس برای شما نداره جنین شما باید لانه گزینی کنه بعد بتا بره بالا