2777
2789
عنوان

کی کوردی بلده❓

251 بازدید | 50 پست

میشه اینو ترجمه کنید سورانی هست

روژی اولش هر اوان گوت

کوره پارچه سه بعدی و دست ناکوه له سردشت هر لی نیه اوندش له کورده لی ماوه بلام بشی او مدله نیه

لیگرخ

کریتوه؟

ادی مشتری هبو کوتم می فروشه دم هوت 

اوای بو ده دروم فقد سر قوله کی دگل دلنگی خواری یک رنگی دیکی بو تی دکم 

اوا زیاتر  جوان تریشه او پروانه ی خوشم یکه به کادو بویان پوله کشم ئه ویست قی روسیا

فقط 51 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

روز اولم همینو گفت

پارچه سه بعدی کم شده تو سردشت اصلا ازش نیست

اصلا اون مدلی نیست

بقیشو نفهمیدم با اینکه خودمم کورد سورانیم😐😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اولم همینو گفتپارچه سه بعدی کم شده تو سردشت اصلا ازش نیستاصلا اون مدلی نیستبقیشو نفهمیدم با اینک ...

مرسی عزیزم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعیییییی 🥲عشقم اگه بود بهت میگفتم 🫠

البته بهش پیام بدم میگه ها ولی فکر میکنه من فراموشش کردم🫠

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید

هعیییییی 🥲عشقم اگه بود بهت میگفتم 🫠البته بهش پیام بدم میگه ها ولی فکر میکنه من فراموشش کردم🫠

پیام شوهرم با خواهرشه میفهمم ولی خوب نه بعضی جاهاشو مشکل دارم نمیخوام از خودش بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز اولم همینو گفتپارچه سه بعدی کم شده تو سردشت اصلا ازش نیستاصلا اون مدلی نیستبقیشو نفهمیدم با اینک ...

منیش آخر که ی حالی نبوم 

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

من کوردم ولی حال ندارم ترجمه کنم. باشه برای بعدا😅

پس نظر نده یعنی چی😒

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
پارچه ۳بعدی بدست نمیاد تو سردشت این جمله رو فهمیدم بقیه متن رو بعضی کلماتش رو متوجه میشم

خودمم همینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم🥲

فداتشم❤️

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)