2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمممک کنیدبا پسر چسبناکم چکار کنم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست
همسرمن کمک می کنه اما زیاد خونه نیست به خاطر کارش اون دوستان چه جوری قانع می کردی بچتو که شیر نخاد؟

حدث مى زدم همسرتون زياد خونه نباشه 

اون دو ساعت رو غذا مى گذاشتم جلوش اگر نمى خورد باهاش بازى مى كردم تا يا بخوابه يا زمان منع شيرش تمام بشه🙂

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
حدث مى زدم همسرتون زياد خونه نباشه  اون دو ساعت رو غذا مى گذاشتم جلوش اگر نمى خورد باهاش بازى ...

خوبه منم از الان شروع می کنم اما می ترسم تو ساعت منع شیر نق بزنه و اصرار کنه که شیر میخواد.

به هر حال ممنون که گفتی. روش خوبیه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه منم از الان شروع می کنم اما می ترسم تو ساعت منع شیر نق بزنه و اصرار کنه که شیر میخواد. به هر ح ...

همين كار رو مى كنه اما بايد سرگرمش كنى كم كم عادت مى كنه از يه دفعه گرفتن خيلى بهتره

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
شیرم حتی نمی خوره😨 به نظرم شما دیگه حتما باید یه دکتر ببریش

بردمش بخداتویه ماه 4 یا5باربردمش.همه گفتن 6ماهه اول مهم بوده الان بجاش ماست و غذا و چیزایی که دوست داره بدهاشتهااورم بهش دادن

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم
بردمش بخداتویه ماه 4 یا5باربردمش.همه گفتن 6ماهه اول مهم بوده الان بجاش ماست و غذا و چیزایی که دوست د ...

پسرت آب زیاد می خوره؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
پسرت آب زیاد می خوره؟

اره اتفاقا خیلی زیاد.شبا که بیدامیشه شیرکه نمیخوره فقط اب و بعدش میخوابه.توروزم خیلی زیاد

[QUOTE=55584127]پسرت آب زیاد می خوره؟[/QUOپیشنهای دارید برام

سویق عدس عطش را از بین می بره و وقتی بچه آب کمتر بخوره غذا بیشتر می خوره 

سویق عدس داروخانه های طب اسلامی دارن . تو اینترنت هم طرز تهیه ش هست.فکر کنم برای بچه شما یک سوم قاشق چایخوری هم اگه ناشتا با شیری چیزی بدی بخوره بسه

سویق عدس عطش را از بین می بره و وقتی بچه آب کمتر بخوره غذا بیشتر می خوره  سویق عدس داروخانه ها ...

من به اون بچم می دادم که چهار سالشه اما حالا به ذهنم رسید که به این بچمم‌بدم ببینم خوب میشه ؟ درسته آب زیاد نمی خوره ولی شیر زیاد خوردنشم شاید یه نوع عطش باشه

من به اون بچم می دادم که چهار سالشه اما حالا به ذهنم رسید که به این بچمم‌بدم ببینم خوب میشه ؟ درسته ...

ممنون عزیزم.موفق باشی