2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمممک کنیدبا پسر چسبناکم چکار کنم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست
مشکل منم هست بچه م 10ماهشه دائم به من چسبیده بازم بچه شما شیرتونا میخوره پسر من که اصلا شیرنمیخوره

شیرم حتی نمی خوره😨

به نظرم شما دیگه حتما باید یه دکتر ببریش

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
آخه چه از نظر پزشکی چه از نظر دینی میگن دوسال کامل بهتره ، اما با این شرایط که غذا نمی خوره شاید همو ...

دین و من کاری ندارم ولی شما از هر متخصصی قبولش داری بپرس ببین بهت میگه شیر مادر تا چه سنی برای بچه خوبه..

دکتر پسر من فوق تخصص اطفال هستن ایشون میگن ۱۴ ماهگی ماکسیمم سنیه که شیر مادر غنی هست برای بچه بعدش دیگه هیچی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چه از نظر پزشکی چه از نظر دینی میگن دوسال کامل بهتره ، اما با این شرایط که غذا نمی خوره شاید همو ...

تازه شایدم مثل zoha جون بازم مشکل حل نشه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
دین و من کاری ندارم ولی شما از هر متخصصی قبولش داری بپرس ببین بهت میگه شیر مادر تا چه سنی برای بچه خ ...

پسر منم نُه ماهشه 

الان صبحانه هم نخورده

همش شير

شبا هم از تو بغل من بيرون نمياد

صبح ك از خواب پاميشم گردن درد و كمر درد دارم بس ك ي وري خوابيدم پسرم بعلم بوده

دلم گرم خداوندي است كه با دستان من گندم براي ياكريم خانه مي ريزد...
استارتر ي شهري تو استان اصفهان هست خوانسار كه معنيش ميشه چشمه سار😉

من زدم چشمه قبول نکرد یه سارم بش اضافه کردم  

چیه الان؟! خوب عزیزم تا دو سالگی شیر بده شما😁

حالا که همه همین مشکل و دارن بذار یه راه خودم بگم،

من وقتی خوابه غذاشو آماده می کنم بلافاصله بعد از خواب قبل از اینکه یادش بیاد به شیر و اینا غذاشو می دم گرسنه هم شده چون یکی دو ساعت خواب بوده ، یه کم می خوره

عزيزم پسر منم همين بوده و هست از شير هم گرفتمش مياد مى چسبه بهم بغلم كن چون تمام كار هاش رو خودمون انجام مى ديم و پدر نقش مهمى نداره اگر پدر كمى همكارى كنه و مثلا ببره بيرون بگردونه يا حتى تو لباس عوض كردن و ... كمك كنه كمى وابستگى كمتر مى شه

من از شير گرفتنش رو هم تو مدت سه ماه انجام دادم خوب بود زياد اذيت نشدم يعنى از ٢٠ ماهگيش شروع كردم و هر دو هفته يه ساعت تو روز رو منع مصرف شير داشت تا به كل روز رسيد و كامل ول كرد خوب بود فكرش رو هم نمى كردم اين بچه چسبونك شير خورم به اين راحتى ول كنه هر چند كمى اذيت شدم اما نه انقدر زياد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
عزيزم پسر منم همين بوده و هست از شير هم گرفتمش مياد مى چسبه بهم بغلم كن چون تمام كار هاش رو خودمون ا ...

همسرمن کمک می کنه اما زیاد خونه نیست به خاطر کارش

اون دوستان چه جوری قانع می کردی بچتو که شیر نخاد؟

اون دو ساعت

اشتباه تایپ شد

حالا که همه همین مشکل و دارن بذار یه راه خودم بگم، من وقتی خوابه غذاشو آماده می کنم بلافاصله بعد از ...

پسر من لباشو ي جوري سفت مي چسبونه ب هم ك همه غذا مي ريزه رو زمين😞

دلم گرم خداوندي است كه با دستان من گندم براي ياكريم خانه مي ريزد...
پسر من لباشو ي جوري سفت مي چسبونه ب هم ك همه غذا مي ريزه رو زمين😞

واقعا چرا همه بچه ها این جوری شدن 😞😞

همه ضعیف رشدشون کم ، غذا نمی خوره...

اونا هم که تپلن اکثرا شیرخشکین. ظاهرشون خوبه اما باطنشون.‌‌..