2777
2789

واقعا خوب نیست دیگران وظیفه ای ندارن بچه کسی دیگه رو نگه دارن آدم باید خودش درک داشته به کسی زحمت نده... بعضی از پدر مادرا اصلا درک نمی کنن 

الان پدر بزرگ مادر بزرگ من آنقدر دوسه تا از نوه ها خونشون رفت و آمد دارن و بعضی اوقات آرامششونو بهم میزنن پدر و مادرشون درکی ندارن که ایناهم اذیت میشن

مگر اینکه کسی با علاقه و خواست خودش دوست داشته باشه نگهداره 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم یه زمانی توله شو پرت میکرد پیش ما میرفت😒خداروشکر قطع رابطه هستیم

الانم پرت میکنه خونه یکی دیگه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یعنی عوض اینکه والدین خودشون مراقبشون باشند میدن پدر بزرگ و مادربزرگ ها ، پدربزرگ و مادربزرگ  منم طفلی ها مجبور بود از بچه خاله ام مراقبت کنن به نظرم خاله ام باید بچه اش می فرستاد مهد کودک نه اینکه به پدربزرگ و مادربزرگم فشار می آورد بچه ها با هم بزرگ شن بهتره

برا ما التماس میکنن ببریم بچها رو

الان عروسی پسرخالمه هرروز پدر شوهر و خواهر شوهرم زنگ میزنن بچها رو عروسی نبر اذیتتون کنن 

یا اگر هر جمعه نبرم بچهارو بابام ببینه یا بمونن اونجا قهر میکنه🫥

مامان دوتا گل پسر