2777
2789
عنوان

هدیه بلو بانک

135 بازدید | 10 پست

سلام خوشگلا بلو بانک(برای بانک سامانه) جدیدنا یه طرح زده ک هرکی با کد دعوت وارد بلو بانک بشه به هردو نفر ۱۰۰ هزار هدیه میدن واینکه باید بالا ۱۸سال باشید و سیمکارت به نام خودتون باشه مهلتش هم تا ۱شهریور حالا بلو بانک خوبیش اینه نیازی نیس رمز پویا داشته باشی همه کاراتو میتونی باهاش انجام بدی یا تا سقف ۱۰۰میلیون وام بدون ضامن و کم سود میده(البته در صورتی ک تراکنش داشته باشید وام میده).

شمام میتونید با کد دعوتتون کلی دوستاتون رو دعوت کنید و پول بگیرید راستی کل مراحلشم رایگانه؛

و "   PZG32I   " اینم کد دعوت منه ک اگ دوست داشتید میتونید با این کد برید و هم خیری به شما برسه هم من💚😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویپاد هم هست که فوق العادست یک سالی هست دارمش عالیهههه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ویپاد هم هست که فوق العادست یک سالی هست دارمش عالیهههه

همه چیزش شبیه به بلو بانک ولی کار باهاش راحت تره خواستید نصب کنید این کد دعوت منه دوتامون هدیه بگیریمAF5F0A

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

جدی چجوریاس اون نداشتم من

مثل بلوبانک هستش وام بدون وثیقه و ضامن میده 

با هر تراکنش سکه بهت میده و با همون سکه ها(وب کلاب)میتونی تو قرعه کشی شرکت کنی و جایزه ببری

کد دعوت بزنی به هر دو طرف هدیه میده

و کلی مزیت دیگه که یادم نیست بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40