2777
2789
عنوان

غربارگری بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
اصلا اصلا نگران نباش میگم که اینقد این اتفاقه افتاده و سلفری یا آمینو هیچی نبوده دوست من دو هفته قبل ...

وای خداشکر چه رجزی کشیده قشنگ درکش میکنم 

منم هی به خودم میگم هیجی نیست فقط به خاطر پوله ولی یهویی باز ته دلم خالی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان آینده 

بابا چرا انقدر نگرانی بخدا چیزی نیست خیلیا اینجا این مشکل داشتن سلفری دادن سالم بودن صحت اون غربالگری های اولیه کمه و نمیشه بگی صددرصدن  خودتو ناراحت نکن 

فقط امیدم به خداست واقعا دیگه این استرس در توانم نیست بعد ۱۴سال حالا هم اینجوری

کاملا درکت میکنم ولی استرسم برا نی نی خوب نیست..توکلت ب خدا باشه انشالله ک دلتو شاد میکنه❤️

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

سلام مامان آینده بابا چرا انقدر نگرانی بخدا چیزی نیست خیلیا اینجا این مشکل داشتن سلفری دادن سالم بود ...

به خدا بعد از ۱۴سال خدا لطف کرد بچه دار شدم طبیعی الان دارم اب میشم تا جوابش بیاد

خدا کنه برای منم سالم باشه

عزیزم منم گفتن مشکل دارهسلفری دادم خوب بود خداروشکر هفته دیگه بچم بدنیا میاد

ای جانم الهی شکر ایشالله به موقع و سلامت بغلش بگیری حسابی لذت ببری سایت بالا سرش😍 برای منم خیلی دعا کن

سالمه هیچ نگران نباش این غربالگری ها دقیق نیستن سلفری دقیق تره

اره شنیدم 

ولی اگه واقعا برای پول باشه که اینجوری استرس انداختن و روزکار مارو سیاه کردن خدا نگذره ازشون 

کاملا درکت میکنم ولی استرسم برا نی نی خوب نیست..توکلت ب خدا باشه انشالله ک دلتو شاد میکنه❤️

اره میدونم هی میخوام عادی نشون بدم ولی خوب اون تو وجود خودمه حس میکنه خدا خودش بهم رحم کنه

وای خداشکر چه رجزی کشیده قشنگ درکش میکنم منم هی به خودم میگم هیجی نیست فقط به خاطر پوله ولی یهویی با ...

آره اونم طفلی خیلی ناراحت شد فشار خونشم بالا بود واقعا اذیت شد تا جواب اومد 

ولی واقعا نگران نباش خیالت راحت مطمعن باش اکثر این اداها فقط قصه ی پوله 

خود متخصص ژنتیک به دوستم گفته بود ۹۹ درصد تستهای سلفری منفی میشه و بچه سالمه