2777
2789
عنوان

غربارگری بیاید کمکم کنید

237 بازدید | 40 پست

سوال: سلام مامانا و دوستای خوشگلم ترو خدا بیاین کمکم دارم میمیرم از نگرانی

من توی ۱۲هفته و ۳روز رفتم غربارگری 

گفت همه چیز بچه خوبه فقط ضخامت پشت گردنش nt ۳ لب مرزه حتی تیغ بینی تشکیل شده و ازمایشم اومد papp 0.82 بود  beta free 39.2

Crl 60mmبوده 

الان گفتن باید سلفری بدم که دیشب دادم 

کیا مثل من بودن جواب سل فریشون نرمال در اومده 

بیاین راهنماییم کنید ممنونم

اگه اطلاعات یا تجربه ای دارید  بهم بگید واقعا حالم بده

همه چی عالیه انشاالله اصلا استرس نداشته باش

حاجت دارا بیاین تاپیک اخرم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تروخدا دعا کنید خیلی نگرانم

چشم گلم بیا تاپیک اخرم اگه دوستداشتی درخواست بده شخصیم پیام بذار یادم بمونه

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

عزیزم غربالگری درسته اصلا نگران نباش حتی شده بعضیا سلفری هم مشکلدار بوده ولی امینوسنتز دادن متوجه شد ...

اره گفت همه چیز نرماله ولی nt3 و لب مرز گفت حتما باید بری سلفری دیشب دادم میمیرم تا جوابش بیاد

واقعا ایشااله که برای منم منفی باشه بتونم یه نفس بکشم

خیالت راحت باشه. من کلی کلیپ اینستا دیدم کامنتا رو ک میخوندم خیلیااااا این آزمایش رو انجام دادن و منفی بوده

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

اره گفت همه چیز نرماله ولی nt3 و لب مرز گفت حتما باید بری سلفری دیشب دادم میمیرم تا جوابش بیاد

اصلا اصلا نگران نباش 

میگم که اینقد این اتفاقه افتاده و سلفری یا آمینو هیچی نبوده 

دوست من دو هفته قبل سلفری داد هر دوتا غربالگریش مشکوک بود با درصد بالا 

ولی سلفری کاملا سالم 

خیالت راحت باشه. من کلی کلیپ اینستا دیدم کامنتا رو ک میخوندم خیلیااااا این آزمایش رو انجام دادن و من ...

فقط امیدم به خداست واقعا دیگه این استرس در توانم نیست بعد ۱۴سال حالا هم اینجوری