2777
2789
عنوان

یه نصیحت به تمام دخترای سایت

168 بازدید | 12 پست

هیچوقت به خاطر یه سری حس و هیجانات زودگذر خودتونو با رفتن توی رابطه سمی زیر سوال نبرید صرفا بخاطر اینکه توی رابطه باشید وقتتونو بگذرونید یا......

بخاطر هیچکس از هدفتونن زندگیتون دست نکشید توی روی خانوادتون واینتستید

ادما از دور قشنگن از دور کراشن ذات واقعی ادمارو از روی استایل و گوشی و ...نمیشه شناخت

من اگر برگردم عقب هیچوقت هیچوقت هیچوقت پا نمیزارم توی مسیری که 4سال زندگی من و تباه کرد اونم با توهمی به اسم عشق و عاشقی

نمیگم عاشق شدن توهمه نه 

ولی عاشق ادم درست شدن یه برده 

خداروشکر ازون منجلاب کشیده شدم بیرون خداروشکر به معنای واقعی

ولی سایه نحس گذشته کابوس الان منه و روی حال الانم خییلی اثر منفی گذاشته:)

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

🩷🌸

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم موفق باشی

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ممنون

هرروز پاکسازی کن از انرژی های منفی گذشته

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

اگه خانواده خوبی دارید هیچچچچ پسری ارزش نداره بخاطرش با خانوادتون دعوا کنید. 

اگرم ندارید باورتون بشه یا نه این پسرا قرار نیست نجاتتون بدن و بخاطرشون واسه خودتون دردسر درست نکنید

.She's somebody , not some body.  

عزیزم امیدوارم موفق باشی

مرسی عزیزدلم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اگه خانواده خوبی دارید هیچچچچ پسری ارزش نداره بخاطرش با خانوادتون دعوا کنید. اگرم ندارید باورتون بشه ...

من با پدرم خیلی رابطه خوبی نداشتم بخاطر این رابطه دوسه سال توی قهر بودیم 

و من به قدری سختی کشیدم که هیچکی فکرشو نمیکرد سالم بمونم 

ولی الان میگم خانواده بد هم نعمته و نباید بخاطر یه ادمی که از راه میرسه قیدشونو بزنی

من پدرم گفت نه اولش خیلی ناراحت شدم ولی بعد از خدا خیلی تشکر کردم که پدرم راضی به ازدواجمون نشد

ممنونهرروز پاکسازی کن از انرژی های منفی گذشته

چجوری پاکسازی کنم؟

دائم استرس دارم 

فکرمنفی میکنم 

خواهری امیدوارم موفق باشی در زندگیتون کاش کمی از اون تجربه تلخ تعریف میکردی تا کسانی که اول این رابطه اشتباه هستن درس بگیرن وبااین کارت بزرگترین لطف زندگیشون بهشون کرده باشی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چجوری پاکسازی کنم؟دائم استرس دارم فکرمنفی میکنم

هواپونوپونو بگو

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱