2777
2789
عنوان

از دست مامانم ناراحتم و عصبانی

114 بازدید | 6 پست

مامانم خیییلی دلسوزه و مهربون 

ولی واقعا یه کارایی می‌کنه که نمی‌دونم بهش چی بگم ، مثلا من دو روز مرخصی داشتم اومدم خونه خالم بعد به خودم پیام نمی‌ده به خالم پیام میده همش میگه مواظب باش جایی نره حتی تا مغازه سرکوچه ! با دخترا بیرون نره تو شهر نره ،واقعا نمی‌دونم این موضوع رو چجوری بهش بگم که طلبکار نشه سر همین که نمیتونم بگم وقتی زنگ میزنه خیلی ازش عصبانیم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰

اوووووو 

من فک کردم ۱۴ سالته که 

برو اصلا واسه خودت نذار هرچیم گفت محل نکن یه بار قهر میکنه هر چی از دهنش در میاد میگه بار دوم دیگه کمتر همینجوری برو دیگه بعد هیچی نمیگه 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

داش  اول به مادرت یه کادو ببر براش و توضیح بده که می تونم خودم بیشتر با تصمیم خودم بیرون برم چون به سن ..رسیدم منطقی باشه می گه آره ولی چون مادره کارت سخته و به نظرم ببرش بیرون اونجا اینجوری بهش بگو

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس