2777
2789

بچه ها حرفم در مورد پوست صورته من چرا هر کسی میبینم پوستش صاف عالی بدون منافذ اونایی که آرایش ندارند میگیرم ژنتیکی اما اونایی که آرایش دارند هم خیلی صافن تورو خدا چی میزنید انقد بدون منافذکر و یکدست و عالی و سفید پوستتون  من پوستم گندمی روشنه  و منافذ باز و خشک و دارایی جوش های ریز زیر پوستی من چکار کنم دیونه شدم امروز یه آبرسان زدم و یهودیان ضدآفتاب و یه کرم پودر و پنکک انگار مثل جن بودم منافذباز خشک و کیکی شده بود پوستم پایمردی کالیستا هم زده بودم اول اصلا حالم بهم خورد اومدم خونه خودمو تو آینه دیدم آینه دیدم چرا خدا همه چیو برا من زیاد دید تورو خدا بگین چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان کسی ک از ۱۴سالگی تا الان ک سی سالمه دنبال راه بودم واسه از بین بردن منافذ و جوشای زیر پوستی 

هرررررررر راهی ک بگی انجام دادم حتی سابسیژن حتی راکوتان 

فقط ی چیزی جواب داد بهم 

میکروپلینگ ک ۲ . ۳تا کوکتل هم واست استفاده کنه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم