2777
2789
عنوان

اونایی که از شوهرشون بزرگ ترن بیان

531 بازدید | 40 پست

زندگی با شوهری که ازتون کوجیک تره چه شکلیه

من خودم از دو اینجور زندگی هارو زیاد دیدم موفق هم بودن

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام ازدواج دومش ، خودش ۷۲ با پسر ۷۸ ازدواج کرد ، به نظر که خوب و اوکین و مشکلی هم ندارن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
یکی از دوستام ازدواج دومش ، خودش ۷۲ با پسر ۷۸ ازدواج کرد ، به نظر که خوب و اوکین و مشکلی هم ندارن

اووو اینا فاصله شون زیاد بوده

من نهایت یکی دو سال دیدم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

من ۱ سال و ۲ ماه از شوهرخان بزرگترم . عاشقانه هم مزدوج شدیم . بعد ۱۶ سال هنوز عاشقانه زندگیمون ادامه داره . هیچوقت نزاشتم حس کنه کوچکتره . جوری که از در میاد به من میگه سلام دخترم . به پسرم هم سلام پسرم میده . اینجوری توی ذهنش شکل دادم

پسرم نفسم❤️

اووو اینا فاصله شون زیاد بودهمن نهایت یکی دو سال دیدم

تازه ازدواج دوم دوستمه

چند سال دیگه میشه فهمید درست بوده یا نه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
مال من هفت ماه کوچیک تره ، تو دوران دوستی خیلی خام بود و بچه بازی در میاورد ولی الان که زیر یه سقفیم ...

کلا زن و مرد

زمانی که هنوز دختر و پسر هستن 

و زندگی مشترک رو تحربه نکردن خام هستن

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

تازه ازدواج دوم دوستمهچند سال دیگه میشه فهمید درست بوده یا نه

چقدر اکتیو بوده

من از همسرم حدود ۶ سال کوچیکترم

از لحاظ جنسی واقعا گاهی کم میارم

به شوخی بهم میگه خانم آیس

چند سال دیگه خانم حال نداره

آقا تازه اووجه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم