2777
2789
عنوان

سالگرد مادرشوهر گور ب گور شدمه اه

2270 بازدید | 98 پست

یک هفتس دعوا تو خونمه

کلا با خواهرای عنش حرف نذاریم حتی دوس ندارم سابه شون ببینه چون کافیه ببیندشون‌رندگی عنشون و رفتار عنششون سریع میاد ب زندگی من

شوهرم میگ خودم بکساعت میرم و میام تو نیا ولی من نیمتونم بفرستمش پیش اون عفریطه ها

کافیه چشمم دور ببینن ممکنه بیان گوه خوری و حرف بزنن با شوهرم

واقعا نیمدنم این لعنتی اسکلتشم نمونده باز شررررش تو زندگیمونه

از بس خواهرا عفریطه و کثیفن( ۲تا داداش دیگش حتی برای ختمش نیومدن)) الانم ک صد درهزار نمیان

شوهر من قهررر قهرررم هست باهاشون باز میخاد بره!!  نیمدنم واقعا شیطونه میگ نزارم خودشم بره

میدونم برم کلی اعصاب خوردی میاد برام

تازه خواهرش قد یه خر سن داره ممکنه با من اوتجا دعوا هم کنه و گیساشو بکنم

حوصله ندارم 

دخترااا انتخاب خانواده همسرمهمه

جتی اگ قط ارتباط باشین ی وقتی گور ب گور میشن مجبورید بخاطر شوهر برین روبرو بشین باهاشون

اه

واقعا حالم ازشون بهم میخوره

چندشی چ قدر تو

اه حالم ب هم خورد 

بدبخت سالگرد مادرش هم حق ندارع بره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بره خود همسرت 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

مگه برا دیدن خواهراش میره که میگی چون قهره نره
داره میره مراسم مادرش

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

چه بد دهن 😐 یه لحظه توهین نکن ببینم چی میگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اه حالم بد شد چه قد بد دهنی خانواده نداشتی تربیتت کنن

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

شما میتونی بری همراهش همه جا کنارش باشی که اگه خواستن چیزی بهش بگن نتونن
و گرنه کار دیگه ای نمیتونی بکنی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

اون مرد از دستت راحت شد

خدا به داد شوهرت برسه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.