2777
2789

من مدتهاس بخاطر مسایلی با کل خانواده همسرم قطع ارتباطم مخصوصا خواهرا شوهر و جاریا

ولی برادرا همسرم بسیار انسانهای شریف مهربان و متواضعین

چند روز پیش برادر همسرم تو اینستا لایکم کرده بود و پیام و حال احوال کرد

ایشون هروقت پول قرض میخاست و یا ضامن وام از همسرم من کمک میگرفت

الان مدتیه همسر منم دیگه بخاطر رفتارا خانوادش زیاد رفت امد نمیکنه(حالا داستان داره)

بعد برادر شوهرم بهم کفت تو کارش دچار شکست شده و پول نداره و 4ماه اجاره نداده

ازمون قرض خواست. همسرم میگه وقتی من راهنمایش میکردم میگفت پولات پس انداز کن خونه بخر بعنوان برادر بزرگتر حرفم گوش نداد ک نداد

همش سفرهای خارجی ..دورهمی ها پارتی ها ک زنش بچه هاش میگرفتم

و..

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

حالا کاسه چ کنم دست گرفته..

من امروز ب همسرم گفتم من پول اجاره اش بعنوان قرض بدمش ؟چون صابخونش گفته این ماه ندی ک میشه 5 ماه جمع کن برو😔

بنظرتون از پس اندازم بدم بهش؟سر گرما تابستون دلم سوخت

زنش با من بی دلیل قهر کرده ..برای فوت پدرم حتی ی سر نیومد تسلیت بگه

اینم بگم زنش مشهد بود الانم کربلا

فقط بفکر تفریحشه

عکس اینستاش هر روز با یک مد رنگ  مو و لباس. کلا زنش دخترش زندگی و دار و ندار همسرش ب یورشونه

نمیدونم چکار کنم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاسه چ کنم دست گرفته..من امروز ب همسرم گفتم من پول اجاره اش بعنوان قرض بدمش ؟چون صابخونش گفته ا ...

وقتی زنش پی تفریحشه به شما چه پول اجاره ش بدی عزیزم از شما بعیده از زندگی قبلی درس عبرت نگرفتی؟ 

الکی دل نسوزون اینهمه مدت چرا سراغ نگرفت حال احوال نکرد چرا وقتی کفگیرش خورد ته دیگ یادت کرد؟

چون میدونه دل نازکی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

حالا کاسه چ کنم دست گرفته..من امروز ب همسرم گفتم من پول اجاره اش بعنوان قرض بدمش ؟چون صابخونش گفته ا ...

از شما قرض خواسته یا برادرش؟

ببین شوهرت چی میگه اگه فک می‌کنی دیگه بر نمی گرده پولت نده.

دخالت نکن اگرنداشت مشهدوکربلالباسای جورواجورنبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هرچی شوهرت گفت به حرفش کن

گلم کاسه داغترازآش نشونه بعددلت میسوزه

بنظرمیاداونم بخاطراینکه میدونه شماهمیشه گره ازمشکلاتش بازکردین به قول شماشریفه وگرنه باخانوادش فرقی نداره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ولش کن بابا بتوچه بخدا بدی چوبشو میخوری یا پولتو نمیده یا باهات بد میشه ی جوری پشیمونت میکنه ب خودش ...

همسرم میگه  چطوور تو یک زنی پس انداز میکنی 

ب هرحال از خیلی چیزا میزنی

اونم یک زنه

برای چی دلت میسوزه

من کلا زود دلم برا همه میسوزه

چه بگم والا بعضی ها  موقع خوشی پول خرج میکنن  وقتی تفریحاتشون تموم شد شروع به گدایی میکنند 

.ما هم مثل مورچه پول پس انداز میکنیم برای روز مبادا که منت بقیه رو نکشیم .بعد میان میگن چون شما وضعشون خوبه به ما کمک کنید .

اگر ما هم می‌خواستیم مثل شما خرج کنیم گدا می‌شدیم 

وقتی زنش پی تفریحشه به شما چه پول اجاره ش بدی عزیزم از شما بعیده از زندگی قبلی درس عبرت نگرفتی؟ الکی ...

خیلی دل نازکم

وقتی گفت صاحبخونه گفت اثاثت میریزم بیرون خیلی ناراحت شدم

من ک هر سال کربلا میرفتم امسال نشد برم 

حالا ایشون تو این نداری رفته

همسرم میگه چطوور تو یک زنی پس انداز میکنی ب هرحال از خیلی چیزا میزنیاونم یک زنهبرای چی دلت میسوزهمن ...

دآرم میگم چوبشو میخوری بشین سر جات ب آدما خوبی نیومده 

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه

خیلی دل نازکموقتی گفت صاحبخونه گفت اثاثت میریزم بیرون خیلی ناراحت شدممن ک هر سال کربلا میرفتم امسال ...

ولش کن بگو کاش میتونستم کمکتون کنم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

همسرم میگه چطوور تو یک زنی پس انداز میکنی ب هرحال از خیلی چیزا میزنیاونم یک زنهبرای چی دلت میسوزهمن ...

عزیزم منم با همسرت موافقم الکی از پس انداز خودت نده که زن اون بره عشق و حال کنه