2777
2789

دوستان سلام ، بیاید این متن رو بخونین ، بلکه فرهنگ سازی بشه ، از همدیگه یاد بگیریم ، به دیگران منتقل کنین ، ما توی یه خیابون پهن و دنج زندگی میکنیم ، تمااام کوچه و اطراف خیابون و پیاده رو بیش از ۱۰۰ تا تیکه تیکه مدفوع پشت در خونه پای درختا بوته ها در پارکینگ افتاده خشک شده ، آخه صاحبِ احمقِ سگ اینو بفهم که نگهداریه اون سگ آموزش و فرهنگ میخواد ، جلوی چشم دیگران پشت در خونه هاشون جای مناسبِ این کار نیست میکروب و کثیفیش واسه ما و بچه هامون میمونه ظاهر زشتو بی کلاسش هم که دیگه بدتر ، حتی کشورهای اروپایی که سگ نگه میدارن یه دستکش و مشمع همراهشون دارن که اگه توی خیابون مدفوع کنن جمع میکنن و میبرن ، کوچه امون شده توالت عمومی سگاشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا سگ زشت و بی کلاسه ؟! چقدر فرهنگتون پایینه

شما کامل و دقیق بخون ، معنی رو بفهم و گارد نگیر ، فکرکنم عجولانه جواب میدید و برای دیگران شمشیر میکشید و این رفتارِ شماست که اوجِ بی فرهنگیه

نگهداری سگ به این شکل که فضای باز کافی توی خونه شون براش ندارند و تو خیابون و پارک اونها رو می گردونند  باید جا بیفته که اشتباست. 

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

شما کامل و دقیق بخون ، معنی رو بفهم و گارد نگیر ، فکرکنم عجولانه جواب میدید و برای دیگران شمشیر میکش ...

من خودم سگ داشتم .

خودش مدفوعش بلده کجا بریزه ن تو خیابون

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT

دعا به جون اون کسی میکنم که سگ‌گردانی رو ممنوع کرد 

یه پارک میخواستی بری پنجاه تا سگ از هر طرف صدا میدادن روی صندلی روی چمن 

والله در حق اون بیچاره ها هم ظلم میشه 

سگ هم افریده خداست شده عروسک دست مردم 

هیچ اهمیتی به این موضکع نمیدن بعد میان گارد میگیرن چرا توهین میکنین چند وقت پیش از همین مثلا سگ خونگیا یه بچه رو تو پارک گاز گرفته مادر پدرش نفهمیدن بچه هاری گرفته متاسفانه بچه فوت کرد حداقل سگ نگه میدارید بلد باشید چجوری نگه دارید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱