2777
2789

تولد اکسمه دو سالی میشه کات کردیم ولی هرچند وقت یه بار سروکلش پیدا میشه اخرین بار بهش گفتم پیام نده وگرنه این اکانتتم بلاک میکنم گفت که اوکی فقط روز تولدت پیام میدم 

حالا فردا تولد اونه تبریک بگم یا نه؟

از این لحاظم بگم دیگه حسی بهش ندارم و کلا برام مهم نیست فقط میگم بی احترامی نباشه اون بگه من نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه مسخره بازیه در میارید خدایی 

اگه کات کردید چرا توی دو سال باید سر و کلش پیدا بشه؟ 

یا مثل آدم برگردید یا کلاً بی‌خیالش یعنی چی تولد تبریک بگین بیخیال بابا

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

این چه مسخره بازیه در میارید خدایی اگه کات کردید چرا توی دو سال باید سر و کلش پیدا بشه؟ یا مثل آدم ب ...

وا سیسی اروم باش😂

من که پیام نمیدم اونه و خب بلاکش کردم با اکانتای دیگه باز اومد

الان گفتم زشت نباشه یه وقت اونم همین یه بار که دیگه خودم از اولم قصد نداشتم بگم خواستم نظر بقیه رو بدونم 

وا سیسی اروم باش😂من که پیام نمیدم اونه و خب بلاکش کردم با اکانتای دیگه باز اومدالان گفتم زشت نباشه ...

وای خیلی حرصم در میاد از این آدمای سمج به خاطر پسر حرصم در اومد 😂🫠

اینجور آدما فکر می‌کنن اگه دوباره برگردن می‌تونن شانس مجدد داشته باشن

تمام راه‌ها رو براش ببند اجازه نده هیچ وقت دیگه حتی یه دونه پیامم بهت بده اگرم پیامشو دیدی درجا بلاک کن خودتم اصلاً دیگه نرو فاز برش می‌داره

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍