2777
2789

دوستان من مادرشوهرم قبلا اصلا با زندگی من کاری نداشت و دخالتی نمی‌کرد و خیلی هم رابطه مون خوب بود و هست 

ولی جدیدا هرچی می‌خریم حرف در میاره و قیافه میگیره و پشت سرم چندبار شنیدم گفته که خیلی ولخرجن‌ و همش میخواد همسرمو‌ یاد بده که مثلا ولخرجی نکنه 

که خود همسرم میاد تعریف میکنه مامانم اینو گفت اونو گفت 

حالا بنظرتون برم پیش دعانویس براش زبان بند بگیرم که دهنش بسته بشه این یه ذره دخالتو نداشته باشه یا نه چون دعانویس آشنای مادر شوهرمه‌ و من ازطرف خود مادرشوهرم باهاش آشنا شدم

طوری که چون جاریم هفت یا هشت سال باردار نمیشد و دیگه میخواست جدا بشه از برادر شوهرم که مادر شوهرم دید اینطوره بهشون این دعا نویس‌ رو معرفی کرد و جاریم سر چهل روز باردار شد 

دوباره من که دیدم کارش نتیجه داده شمارشو از جاریم گرفتم که داشته باشم بعدها دادم به دختر داییم ، دختر داییم هم به دوست پسرش خیانت کرده بود و پسره کات کرده بود باهاش و هیچ جوره بر نمیگشت و یه یکسالی باهم کات بودن دختر داییم با جادو های این دعانویس پسره رو آورد سر سفره عقد و باهم ازدواج کردن حالا سوال من اینه اون دعانویس مادرشوهرم رو میشناسه بنظرتون من ازش جادو بگیرم که دهنش بسته بشه بنظرتون میره به مادر شوهرم میگه یانه؟؟

(کامل توضیح دادم که سوالی واستون پیش نیاد ممنون میشم که جواب بدید)

از همسرم خواستم راهنماییم کنه که زنک بزنم یا نه گفت میخوای بزن 

تهش فهمید من میگم من گفتم ،چون دیدم دست از سر ما بر نمیداری 

اینم بگم همسرم همه جوره پشتمه 

اما اینکه مادرشوهرم احساس میکنه میتونه نظر همسرمو عوض کنه این ناراحتم میکنه

باز این با تبلیغش اومد بابا نزدیک ی ساله همینو میگی

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافر هنه را به کیش خود پندارد

میشه بهم معرفیش کنی اگر تلفنی جواب میده 

تاپیکم ببین میفهمی چرا می‌خوام 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

میشه بهم معرفیش کنی اگر تلفنی جواب میده تاپیکم ببین میفهمی چرا می‌خوام

عزیزم اولین کامنت رو ببین 

من واسه سوا اوندم میگه تبلیغات 

الان بدم بهت نیگه دیدی گفتم.....

میشه بهم معرفیش کنی اگر تلفنی جواب میده تاپیکم ببین میفهمی چرا می‌خوام

تبلیغه حاجی

من چندماهه تاپیک این خانمو میبینم

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

اگر همسرت پشت است هیچ کاری نمی خواهد بکنی. اگر این دفعه رفتی و گرفتی و کار نکرد و مادر شوهرت فهمید یا اگر گرفتی و واقعا کار کرد و مادر شوهرت زبانش بند اومد این زندگی خوب با همسرت را از دست می دهی. هر چند که تمام اینایی بهش استدلال کردی میتونه از اثرات روانی و حس مثبت به دعا باشه و برای شما اصلا کار نکنه. بهتون پیشنهاد می کنم روش صحیح برخورد با ایشان را پیدا کنید که یک بهبودی هم برای خودتون داشته باشه. حرفهایی هم که زده بد نیست. ولخرجی هم بد نیست. ولی سر جای خودش. خسیسی هم خوبه ولی سرجای خودش. خودت را رها کن از این موضوع.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

عزیزم اولین کامنت رو ببین من واسه سوا اوندم میگه تبلیغات الان بدم بهت نیگه دیدی گفتم.....

برام مهم نیست حرف بقیه 

من چند سال دارم میگردم 

تبلیغ باشه هرچی کسی پیدا نکردم اصلا بفهمه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍