دوستان من مادرشوهرم قبلا اصلا با زندگی من کاری نداشت و دخالتی نمیکرد و خیلی هم رابطه مون خوب بود و هست
ولی جدیدا هرچی میخریم حرف در میاره و قیافه میگیره و پشت سرم چندبار شنیدم گفته که خیلی ولخرجن و همش میخواد همسرمو یاد بده که مثلا ولخرجی نکنه
که خود همسرم میاد تعریف میکنه مامانم اینو گفت اونو گفت
حالا بنظرتون برم پیش دعانویس براش زبان بند بگیرم که دهنش بسته بشه این یه ذره دخالتو نداشته باشه یا نه چون دعانویس آشنای مادر شوهرمه و من ازطرف خود مادرشوهرم باهاش آشنا شدم
طوری که چون جاریم هفت یا هشت سال باردار نمیشد و دیگه میخواست جدا بشه از برادر شوهرم که مادر شوهرم دید اینطوره بهشون این دعا نویس رو معرفی کرد و جاریم سر چهل روز باردار شد
دوباره من که دیدم کارش نتیجه داده شمارشو از جاریم گرفتم که داشته باشم بعدها دادم به دختر داییم ، دختر داییم هم به دوست پسرش خیانت کرده بود و پسره کات کرده بود باهاش و هیچ جوره بر نمیگشت و یه یکسالی باهم کات بودن دختر داییم با جادو های این دعانویس پسره رو آورد سر سفره عقد و باهم ازدواج کردن حالا سوال من اینه اون دعانویس مادرشوهرم رو میشناسه بنظرتون من ازش جادو بگیرم که دهنش بسته بشه بنظرتون میره به مادر شوهرم میگه یانه؟؟
(کامل توضیح دادم که سوالی واستون پیش نیاد ممنون میشم که جواب بدید)
از همسرم خواستم راهنماییم کنه که زنک بزنم یا نه گفت میخوای بزن
تهش فهمید من میگم من گفتم ،چون دیدم دست از سر ما بر نمیداری
اینم بگم همسرم همه جوره پشتمه
اما اینکه مادرشوهرم احساس میکنه میتونه نظر همسرمو عوض کنه این ناراحتم میکنه