ببینید هر وقت بخوای گیر نمیاد ، پاییز معمولا فصل برداشت و خریدشه ، حتی بوی برنج خامشم آدمو مست میکنه ولی برنج شمال تا حالا چند نوع خریدیم یکی از یکی بی مزه تر☹️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاشق عطر و طعم چمپا و عنبربو هستم سبکه بعد از پخت و سرو معده رو اذیت نمیکنه
برنج شما هم دمسیاه و هاشمی خوبه
و از میانه هم برنج اونجا رو میگیرم بی نظیره
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
برنج شمال که مثل قبل نیست اصلا یا ما نمیدونیم از کجا باید خوبشو بخریم برنج خوزستان رو تا حالا نخوردم برنج هندی و پاکستانی رو هم حتما باید با برنج ایرانی قاطی کرد