2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو گرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 73 پست
آخه میگن اول قلبش تشکیل میشه برای همین خیلی غصه خوردم تو سونو هم گفت صدای قلب نشنیدم ۱۰ روز دیگه بیا ...

معلومه ۹۰درصدصدای قلب رونمی شنون تو۵یا۶هفته.چون هنوزتشکیل نشده قلب تواین هفته ها.استرس نداشته باش

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا دادم گفت ببر سونوگرافی نشون بده بگه چندوقتته منم برای همین رفتم

اشکالی نداره عزیزم استراحت کن خم و راست نشو پله زیاد نرو 

خیلی سرپا نمون دوهفته دیگه برو سونو که صدای قلبشم  بشنوی 

من رفتم شش هفته و 4روز بود

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
معلومه ۹۰درصدصدای قلب رونمی شنون تو۵یا۶هفته.چون هنوزتشکیل نشده قلب تواین هفته ها.استرس نداشته باش

مرسی حالا ۱۰ روز دیگه برم واژینال یا شکمی چون وزنم یکم زیاده میگن واژینال بهتره بازیه عده میگن خطرداره

چون بتا بالا بود ترسیدم گفتم خطرناک نباشه ولی مگه‌بچه‌اول قلبش تشکیل نمیشه

عین من

بتا بالا

بدون ضربان قلب

هفته پایین

ولی دکترم گفت کیسه زرده هست ۹۹ درصد قلبش تشکیل میشه

فقط داروهایی که میده رو مرتب مصرف کن، تقویت کن خودت رو

موز مصرف کن

بعدش ۸ هفته برو

عین منبتا بالابدون ضربان قلبهفته پایینولی دکترم گفت کیسه زرده هست ۹۹ درصد قلبش تشکیل میشهفقط داروهای ...

مرسی عزیزم الان دارم میرم دکتر ایشالا نوبت بده برا منم نوشته میشه زرده هست

عین منبتا بالابدون ضربان قلبهفته پایینولی دکترم گفت کیسه زرده هست ۹۹ درصد قلبش تشکیل میشهفقط داروهای ...

الان رفتم دکتر گفت معلوم نیست هفته دیگه بیا سونوگرافی ببینم صدای قلبش میاد تا ببینیم حاملگی واقعیه با نه گفت هنوز هیچی معلوم نیست 😭😭😭😭😭خیلی بدبختم 

من ۵ هفته ۶ روز گفت۷ تا ۱۰ روز دیگه بیا

همون دوهفته دیگه برو عجله نکن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

سلام عزیزم رفتی سونو؟

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت