2777
2789

کلا روندشو از اول تا اخر برام توضیح  بده

چیا با خودم ببرم

لباس باید چیز خاصی ببرم یانه 

من با بی هوشی میخوام برم ک منشی گفت وقت دکتر بی هوشی رو چک‌کنم زنگ‌میزنم میگم کی بیا

احتمالا هفته اینده برم

ولی همچی برام گنگه نمیدونم قراره چیکار‌کنن من باید چیکار کنم 

یکی توضیح بده بی زحمت

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

از خودشون بپرس ، وقتی نوبت دقیق رو بگن خودشون توضیحات لازمو میدن ....لباس که نمیخواد فقط نوار بهداشتی ببر 

من هیستروگرافی انجام دادم شبیه عکس رنگی اصلا هم درد نداشت انقدر اینجا میگن سخته و اینا .... اول سونو واژینال کرد بعد یه مایع تزریق کرد یکم اون فشار داشت بعدش تموم ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خودشون بپرس ، وقتی نوبت دقیق رو بگن خودشون توضیحات لازمو میدن ....لباس که نمیخواد فقط نوار بهداشت ...

ادم میپرسه همچین جواب سربالا میدن که

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

مثل معاینه میمونه. یه مایعی رو به داخل رحم تزریق می‌کنند . وقتی مایع تزریق میشه یه دردی مثل پریودی د ...

تو گوگل نوشته نمیدونم لباس گشاد و فلان و اینا الگیه؟

اخه ادم واسه زایمان نمیره ک لباس گشاد مشاد بپوشه اینا

نه عزیزم نگران نباش هیچ چیز خاصی نیست .

خداکنه بخیر بگذره