2777
2789
عنوان

سوتی با حال

92 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من خیلی اهل عضویت تو این کانال اون کانال نیستم یعنی تز وقتی بچم دنیا اومده دو سالی هست که دیگه کلا خیلی سمت گوشی هم نمیام ولی امروز داشتم کانال گردی میکردم یه کانال دیدم سوتیای خانما توش بود بدون اینکه عضو بشم دوسه تاشو خوندم دیدم جالب بود گفتم شما رو هم تو خنده سهیم کنم الان اسکرین میذارم،اسم کانالو پاک کردم نگید تبلیغه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

لایک

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

اسکرین گذاشتم نوشت ارسال شد ولی نیومده کسی میدونه چرا

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده همسرم رفتیم مشهد و طبقه ی چهارم یه ساختمان را یه هفته اجاره کردیم تنها ایرادی که این خونه داشت و من کشف کردم این بود که وقتی درو با شونه هول محکم میدادی باز میشد،۵روز از سفر ما گذشته بود که عمه ی شوهرم تماس گرفت و گفت خونه رو تحویل ندید که وقتی ما با خانواده میایم اونجا ساکن بشیم جونم براتون بگه روز اخر ما هم از صبح رفتیم زیارت و غروب خسته و کوفته داشتیم برمیگشتیم تا منتظر عمه خانوم باشیم

منم که کلافه از گرما بودم جلوتر از همه رسیدم و دیگه منتظر بقییه نموندم بدو بدو پله هارو رفتم بالا و درو مثل وحشی ها هول دادم و پریدم خونه

دیدم یه ایل ادم نشسته همه زل زدن به من ، منم تک تک با همه سلام و احوال پرسی به خیال اینکه عمه خانوم اینا اومدن بعد که سلام و اینا تموم شد دیدم چرا پرده ها عوض شده چرا مبلا عوض شده اصلا چرا هیچ کدوم اینارو نمیشناسم

نگو به جای واحد چهارم رفتم واحد سوم به کل حیثیتم به باد رفت جالب اینکه دوباره از همه خداحافظی کردم و گفتم ببخشد اشتباه اومدم 😂🤣🤣

فقط مونده بود یه چایی بخورم بعد بفهمم چی شده 😂دیگه رفتم طبقه بالا و موضوعم به همه گفتم شاد شدن

کپی کردم اسکرین نیومد بیایین 😄

دستت درد نکنه قشنگ بود

خواهش میکنم