2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تخمدانام مث برق کار میکنن

با اینکه این ماه بینی عمل کرده بودم باز سر موقع خودش پ سدم

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
من تخمدانام مث برق کار میکننبا اینکه این ماه بینی عمل کرده بودم باز سر موقع خودش پ سدم

سلام شما مامایی

میتونی بگی این کمر دردو پا درد روز ۲۲ سیکل ممکنه ازچی باشه من اقدام هستم

ی درد شبیه پریودی

روز ۱۵  یا ۱۴ تخمک گزاری داشتم ممکنه از حاملگی باشه ؟ روز ۱۵ حامله باشم روزای لانه گزینیمه؟ سیکلم ۳۰ روزست نهایت یکی دوروز اینور اونور میشم

خدایا رهایم نکن😔

من تخمدانام مث برق کار میکننبا اینکه این ماه بینی عمل کرده بودم باز سر موقع خودش پ سدم

ماشالا

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

خیلیا اینجور شدن نمیدونم چیه واقعا من فقط دلم نمیخاد حامله باشم میترسم بی بی چک بگیرم مثبت نشون بده ...

آره منم تو سایت دیدم خیلیا مثل اینکه این ماه اینجوری شدن.. البته برا من دو روزه لکه هست امروز بیشتر شده، ولی اصلا باید ۱۲تا ۱۴ مرداد میشدم

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!