2777
2789
عنوان

شوهرم مادرش برد بیرون ب من نگفت

199 بازدید | 29 پست

دیشب ازش دلخور بودم سر هیچی باهام بدرفتاری کرد منم دلم گرفته بود شدید گفت بریم خونه مامانم حالم خوب نبود دوست داشتم بیاد بکه چیشده پیشم باشه.ولی بی‌تفاوت رفت خونه مامانش من نرفتم هرچی گفت

بعد گفتم بیخیال حالا رفته دیگه زنگ زدم وسیله بگیره متوجه شدم مامانش برده بیرون دور بزنن

کلی دلم شکست

الانم طلبکاره میگه مگه مگه چکار کردم یزره درک نداره

هنوزم قهریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحتی ازش بخاطر همین یکم حساس شدی

وگرنه نمیشه آدم مادرشو ببره یدور بزنه؟ چ ایرادی داره عاخه

مامانشه بابا

دعواتون ک ربطی ب اون بیچاره نداره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
عزیزم ناراحتی ازش بخاطر همین یکم حساس شدیوگرنه نمیشه آدم مادرشو ببره یدور بزنه؟ چ ایرادی داره عاخهما ...

تا وقتی من هستم منو نتونسته راصی کنه از دلم دراره باید بر ه دل مادرش بدست بیاره ؟پس منو کی ببره بیرون من هیچکی و ندارم

وا خب محو آدم حساب نکرد‌ من زنشم یا اون.من وقتی میبینه ناراحتم میزاره میره ی کلمه نمیگه بیرون میخوای ...

چون خودت نرفتی

بعد هم رفتن یه دور زدن

یا شما خیلی حساسی یا من بیخیال

دیگ خودت نرفتی نمیتونی شکایت کنیاینا چیزی نیس ک بخاطرش روان تو بهم بریزی واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️

گفت بریم خونه مامانم خب حوصله نداشتم برم رفت اوکی

ولی دیگه دور دادنش چیه

یه زنگ نمیخاست بزنه تو میای یا ن

ینی شما ناراحت نمیشی؟

گفت بریم خونه مامانم خب حوصله نداشتم برم رفت اوکیولی دیگه دور دادنش چیهیه زنگ نمیخاست بزنه تو میای ی ...

نه

من اصلا ناراحت نمیشم 

بیخود اعصابم رو برا این چرت و پرتا خورد نمیکنم

چون خودت نرفتیبعد هم رفتن یه دور زدنیا شما خیلی حساسی یا من بیخیال

چون ازش ناراحت بودم چون دوست نداشتم برم خونه مادرش

اون براش مهم نبود من چمه چرا ناراحتم گزاشت رفت که بماند

بعد بجای منو ببره بیرون از دلم دربیاد اونو برده

تهش میتونست زنگ بزنه مامانم دارم میبرم بیرون توام میای؟

تا وقتی من هستم منو نتونسته راصی کنه از دلم دراره باید بر ه دل مادرش بدست بیاره ؟پس منو کی ببره بیرو ...

اسی خدایی خیلی گیری

شوهرت باید دلتو بدست بیاره و نازتو بکشه ولی رابطه مادر پسری چربطی ب رابطه و بحثای شما داره

باشما دعواس یعنی با مادرشم باید دعوا باشه و اعصاب خوردی کنه؟ ای بابا

فکر میکردم خودم واسه شوهرم زیاد ناز میکنم بدتر از منم هس😂بیخیال عزیزم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
گفت بریم خونه مامانم خب حوصله نداشتم برم رفت اوکیولی دیگه دور دادنش چیهیه زنگ نمیخاست بزنه تو میای ی ...

نه ناراحت نمیشم

وقتی نرفتی ینی نمیخاستی دیگه اون از کجا بدونه ک تو دلت دور میخاسته برده ک برده

اینا اصلا چیزی نیس ک بخاطرش خودتو اذیت کنی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....