2777
2789

به نظرم این فقط معجزه خداست ک به قلب بزرگشون نگاه کرده🥲🥲🥲 همسایمون 13سال بچه نداشتن یعنی باردار نمیشد خانمه بعد این همه دکتر و دارو درمان.. خلاصه اینکه تصمیم به سرپرستی گرفتن ی بچه میگیرن ک دختر بود.  این نوزادو میارن بزرگش میکنن وقتی بچه یک سالش میشه؛ همسایمون باردار میشه🥺🥺اصن تو محل پیچیده بود چقدر روضه اینا براش گرفتن امروزم بچه اش به دنیا اومد.  الان شدن دوتا خواهر🥹ایشاللع دامن همه منتظرا سبز بشه و ی فرزند صالح خدا بهشون بده

کاربری دست دو نفره. من و رفیق شفیقم ک ترکیده کاربری اش.. به من متوسل شده اس👻🩷😂

الهی شکر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم دخترا در اینده واقعا خواهر باشن برا هم

امیدوارم همسایمونم ک حالا بچه دار شده بینشون فرقی نذاره🥲

منم یکیومیشناسم بالا۱۵سال دوادرمان کردبچه دارنشدیه بچه به سرپرستی گرفت دوسال بعدخودش باردارشد میگفتن دکتراگفتن بخاطراسترس ونگرانی باردارنمیشده اماحالادگه اروم بوده استرس نداشته  بطورطلیعی بچه دارشده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه قشنگ عزیزم البته من دیدم برای چند نفر این مدل اتفاق خوب افتاده خدا رو شکر

اره خاخر ایشاللع همه وسه خیر باشه😁

منم یکیومیشناسم بالا۱۵سال دوادرمان کردبچه دارنشدیه بچه به سرپرستی گرفت دوسال بعدخودش باردارشد میگفتن ...

دقیقا.. یکیم میشناسم اونم سالها باردار نمیشد بعد با این ای وی اف اینا باردار شذ بعد سالها؛ هنوز بچه اولش ی سالش نشده بود ک دومی رو طبیعی باردار شد

خداکنه بین بچه ها فرق نذارن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀