2777
2789

🥰

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

1دونه برا پسرم بفرست 

منم 200تا برای تو میفرستم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

1دونه برا پسرم بفرست منم 200تا برای تو میفرستم

من صدتا صلوات برای پسرت میفرستم

روزی بیاد ک تاپیک بزنی پسرت شفا پیدا کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صدتا صلوات برای پسرت میفرستمروزی بیاد ک تاپیک بزنی پسرت شفا پیدا کرده

الهی فداتشم ممنونم گلم منم برای خودت 300تا برای همسرت300تا جدا میفرستم قشنگم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الهی فداتشم ممنونم گلم منم برای خودت 300تا برای همسرت300تا جدا میفرستم قشنگم

ممنون از لطفت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

1دونه برا پسرم بفرست منم 200تا برای تو میفرستم

سلام مهربونم🥺💗💗🫂یکی کمه ۴۰۰ تا میفرستم مرسی خیلی محبتت به دلم نشست خدا دلتو شاد کنه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

سلام مهربونم🥺💗💗🫂یکی کمه ۴۰۰ تا میفرستم مرسی خیلی محبتت به دلم نشست خدا دلتو شاد کنه

نه تروخدا زحمت نکش شرمندم میکنی دورت بگردم من🫂🫂🫂🥺🥺🥺🥺من۲۰۰تامو فرستادم ۴۰۰تاام امشب قبل خواب میفرستم برات

نه تروخدا زحمت نکش شرمندم میکنی دورت بگردم من🫂🫂🫂🥺🥺🥺🥺من۲۰۰تامو فرستادم ۴۰۰تاام امشب قبل خواب م ...

وای زحمت میشه🥺🫂💗منم همینطور بیشتر میفرستم 

یه تسبیح بالشتی دارم 

یعنی تسبیح کخ زیر بالشتمه و همیشه اونجاست

شبا که خوابم نمیبره دست میگیرم 🥰💗خیلی یادتم خدا دل مهربونتو شاد کنه عزیز دلم 

وای زحمت میشه🥺🫂💗منم همینطور بیشتر میفرستم یه تسبیح بالشتی دارم یعنی تسبیح کخ زیر بالشتمه و همیشه ...

نه دیگه بیشتر نفرست عشقم من فدای توبشم انشالله حاجت رواییت و ببینم

نه دیگه بیشتر نفرست عشقم من فدای توبشم انشالله حاجت رواییت و ببینم

خدانکنه🥰🫂❤️💗😘😘😘