2777
2789
عنوان

ب دلم افتاده دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که دوقلو داشتن علایمی داشتن؟؟ من هیچ علائمی ندارم به جز خستگی و تنگی نفس و گشنگی زیاااااااد ح ...

علائم خاصی نداره روزای اول ،فقط شکمم خیلی بزرگ بود واسه ماه اول ،فکر کردم نفخه ،سونو دادم زیر یه ماه ،مشخص شد دوقلو هست

الهی هر چی خیره ،برات رقم بخوره بانو

اونایی که دوقلو داشتن علایمی داشتن؟؟ من هیچ علائمی ندارم به جز خستگی و تنگی نفس و گشنگی زیاااااااد ح ...

آره من بتام خیلی بالا بود.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ایشالله

اسی  هفته چندی بعد چند ماه اقدام شد برا شما

علایمت چیه

شکم درد  ی هفته نونده به پریود عادیه ؟ من شکمد پاهام درد میکنه با خستگی زیاد نمیدونم باردارم  یا نه منم دلم میخواد دو قلو بشه دبگه یبار زایمان کنم ی پسر ی دختر بسمه

خدایا رهایم نکن😔

ایشاللهاسی هفته چندی بعد چند ماه اقدام شد برا شماعلایمت چیهشکم درد ی هفته نونده به پریود عادیه ؟ م ...

ی هفته مونده این هفته بره یک بی بی بزن یا برو آزمایش بده 

ان شاالله عزیزم دوتا میشن برا منم دعا کن گلم

نرفتی سونو تا الان فکر کنم باید بدونن دو قلو بودنشو

نرفتم امروز می‌خوام برم چون هیچ علامتی نداشتم و پریودی ام همیشه تاخیر بود نمی‌دونستم حامله ام تا اینکه بی بی زدم خییلی کمرنگ شد دیگ ب دلم افتاد دوتان 

دخترم ۵سالشه میگ مامان دوتا تو شکمته یکی شبیه منه یکی  شبیه داداشمع