پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 عنوان تخفیف اسنپ فود فقط برای دفعه اوله❓️❓️ 73 بازدید | 7 پست من الان ۲۰۰ تخفیف دارم میخوام بچیزی سفارش بدم کمتر از ۲۰۰ هستدیگه استفاده نکنم هیچوقت نمیتونم استفاده کنم اون تخفیفو؟ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…! 1404/05/21 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 نمیشه باید۳۰۰تومن سفارش بدی این کدیه بارمیشه بزنی اونو میدونم باید ۳۰۰ بشهولی نوشته برای اولین خریدیعنی من الان ازش استفاده نمیکنم دیگه بار دوم نمیشه استفاده نکرد؟ فقط برای سفارش اوله تخفیف؟ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
وکیلمدافع عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4171 اونو میدونم باید ۳۰۰ بشهولی نوشته برای اولین خریدیعنی من الان ازش استفاده نمیکنم دیگه بار دوم نمیشه ... بایداولین خریدت باشه
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 الان میخای استفاده کنی؟نکنی مهلتش میره نه الان نمیکنم چون خریدم کمه دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 بایداولین خریدت باشه آها مرسی دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ممست عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 29 نه الان نمیکنم چون خریدم کمه امشب کده میسوزه اگر بدردت نمیخوره میشه بدی به من؟