2777
2789
عنوان

دوقلو دارم بدون تهوع

185 بازدید | 15 پست

خانما من دوروز دیگه وارد ۸ هفته میشم و دوقلو باردارم اما اصلا تهوع ندارم فقط شبا یکم تهوع میدد سراغم اونم نه در حد اوق زدن فقط یکم سخت غذا میتونم بخورم .

این حالتا طبیعیه ؟مگه دوقلو نباید ویارش بیشتر باشه ؟

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگو عشقم چشمت میزنن اینجا.

اخه چرا چشم 

من خیلی نگرانم هزار تا فکر اومده تو سرم 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

😥اخییی کاش خدا بمنم دوقلو بده

دارو استفاده کن 

اولا چون دوقلو هست بعدشم چون ویار نداری.برا ضربان قلبش رفتی سونو؟با دارو دوقلو شدی چی مصرف کردی

بله دارو مصرف کردم چون پلی کیستیک بودم 

لتروزول و امپول hmg 

چندوقت اقدامی و چند دوره دارو خوردی

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

من تا ان تی باورم نمیشد باردارم هیچ علامتی نداشتم 

دکتر میگفت هر چی هورمون ها بارداری پایین تر باشه علائم کمتر میشه و من ازمایش که دادم بتام 19 بود بعد از یک هفته شد 200 که حتی می کفتن خارج رحمیه انقدر بتا پایینه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

عجله نکن گلم 

منم اوایل حالت تهوع نداشتم ولی بعد ۱۰ هفته کم کم شروع شد با استفراغ صبحگاهی شروع شد و الان که ۱۷ هفتمه روزی ۲ یا ۳ بار استفراغ 😂

عجله نکن یکم از حال خوبت استفاده کن 

و اینکه اگه دوقلوهات دختر باشن ویارت خیلی شدید میشه 

اگه دوتا پسر باشن ویارت کم میشه بستگی به جنسیت بچه هم داره 

اینا نگرانی نداره که 

عجله نکن گلم منم اوایل حالت تهوع نداشتم ولی بعد ۱۰ هفته کم کم شروع شد با استفراغ صبحگاهی شروع شد و ا ...

عزیزم از هفته ی ده تا چه موقعی تهوع داشتی ؟