2777
2789

من ذهن خیلی فعالی دارم

با اینکه هم خونه داری میکنم هم سر دو تا کار میرم

همش میگم این کارو دوس دارم بکنم ،باشگاه برم،ی کار برای شیفت صبح هم پیدا کنم و ...

خب شرایط هم تقریبا حوریه که بعضی از علاقه هامو نمیتونم پیگیری کنم

همین باعث میشه شوهرم سرزنشم کنه،مثلا یهو با طعنه میگه تو یک ساله میخوای بری پی فلان کار...

بعد که من توضیح میدم شرایط مهیا نیست

هعی باز نیس و کنایه میزنه

الآنم قهر کرده که چرا من نظر دادم تو توضیح دادی و ناراحت شدی...

آخرشم داشتم صحبت میکردم ( خیلی آروم و منطقی بخدا) صدای ضبط ماشینو برد بالا که یعنی حرف نزن🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگیولی واقعا مگه نزدیک تر از شوهر آدم هستمنم تو شهر غریب هیشکی و ندارمهمه وقت آزادی ک دارم با ...

وقتی اخلاقش اینه مجبوری یاد بگیری براش حرف نزنید عین خودم😔

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
درباره افکارت باهاش حرف نزن که طعنه بشه برات،حس میکنم پر حرفی و اونم حوصلش سر رفته

من در برابر اون اصلا حرف نمیزنم😂

منتها اون زیاد درباره خودش حرف نمیزنه 

من همش در حال برنامه ریزی برا پیشرفت زندگیمونم😅

از برنامه ها و هدفت برای کسی نگو

من دوست دارم برم دنبالش ارشدمو بگیرم اما تابه حال به همسرم از ادامه تحصیل حرفی نزدم چون اگه حرفم عملی نشه حداقل همسرم منو به عنوان یه آدم بی اراده میبینه

یا میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم نمیگم تا بخوام اجرایی کنم مثلا شبش میگم صبح دارم میرم باشگاه ثبت نام و ... 

نه فقط با  همسرت کلا با همه همینطور باش

💕🧚‍♀️                                               

از برنامه ها و هدفت برای کسی نگومن دوست دارم برم دنبالش ارشدمو بگیرم اما تابه حال به همسرم از ادامه ...

کاملا درست داری میگی

جوری هر دفعه چوبشو خوردم که واقعا باید خودمو عوض کنم...

وقتی اخلاقش اینه مجبوری یاد بگیری براش حرف نزنید عین خودم😔

من آدم پر حرفی هستم ،ولی شوهرم کلا فکر میکنه حرف بزنه قحطی میشه . بعد دخترامم عین خودم ، میگه از دستتون سر درد گرفتم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من آدم پر حرفی هستم ،ولی شوهرم کلا فکر میکنه حرف بزنه قحطی میشه . بعد دخترامم عین خودم ، میگه از دست ...

منم پرحرف بودم ولی الان دیگه خیلی وقته ترک کردم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
کاملا درست داری میگیجوری هر دفعه چوبشو خوردم که واقعا باید خودمو عوض کنم...

بخدا اینجوری شوهرت بیشتر مجذوبت میشه که چقدر همسرم فعاله 

کلا هر چی مرموز تر باشی براش جذاب تری

مردا عاشق کنجکاوین

همه چیو براش نریز وسط 

💕🧚‍♀️